U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 oktober 2012

Bekerwedstrijd Dames 1


Ook dit jaar doet dames 1 weer mee met de bekercompetitie. Voor 20 oktober moest de eerste wedstrijd gespeeld worden. Afgelopen woensdag 17 oktober was het zover. Wij mochten spelen tegen Bovo dames 1. Onze loting was niet zo gunstig, want Bovo speelt derde divisie en dat is twee klasse hoger dan wij. Ons doel tijdens de wedstrijd was dan ook om lekker ontspannen te spelen met de focus op de posities. Zorgen dat je op de juiste plek staat en doen wat je moet doen.

Met het gevoel dat we zo van het veld afgeslagen werden, zijn we begonnen aan de wedstrijd. En eigenlijk viel het wel mee. We kwamen zelf aan aanvallen toe. Bovo sloeg ons de ballen niet om de oren, zij sloegen veel uit en op deze manier bleven we qua punten redelijk bij. Winst zat er niet in, maar we deden wel wat we moesten doen. De set ging met 18-25 naar Bovo.

De tweede set kwamen we in de rally’s goed mee en stonden we op de juiste plek te verdedigen. We hadden wel meer moeite met de servicepass dan de eerste set waardoor Bovo sneller afstand kon nemen en de set binnen sleepten met 14-25.

De derde set ging gelijk op. Aan beide kanten werd goed verdedigd en we konden met de service wat meer druk zetten. Helaas kon Bovo dat ook en vanaf een punt of 13 liep Bovo weer uit op ons. Dit puntenverschil hielden ze vast en de laatste set ging ook naar hen met 17-25.

Al met al een tevreden gevoel bij ons, want we hebben goed tegenstand geboden aan team uit de derde divisie en wisten ook goed op welke posities we moesten staan. Dit geeft vertrouwen voor onze eigen competitie, waarin we zaterdag onze tweede wedstrijd moeten spelen tegen Volga.