U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

27 september 2009

Jongens B wint van WSV


Op zaterdag 26 september 2009 hebben wij een wedstrijd tegen WSV gespeeld. Het was onze eerste wedstrijd van het seizoen, en we hebben een iets andere samenstelling van het team. Aan het begin kreeg bart, als nieuwe aanvoerder van de scheidsrechter de nieuwe regels van 2009 te horen, en begonnen met inspelen.

Na het inspelen begonnen we aan de eerste set, en speelde die best makkelijk, we lieten alleen aan het eind aardig wat punten vallen toen zij aan de opslag waren. Eindstand: 25-22.

In de tweede set speelde we aardig relaxed maar hadden we last van hetzelfde als in de eerste set, we vingen de oplag niet goed op, deden we dat wel, dan kwam er vaak wel een mooie aanval uit. Het werd bijna hetzelfde als de vorige set, 25-21

Toen wij de derde set gingen spelen stond Sjoerd in de basis, maar die had hoofdpijn en werd vooraf gewisseld voor Bart. De set ging goed, maar aan het einde werden we genekt op onze foute opslagen, en werd het 23-25

De laatste set ging onze oplag weer wat beter, en deden wij wat mooie aanvallen, en hebben we uiteindelijk de wedstrijd gewonnen met 3-1, de eindstand van de set was 25-11 grotendeels doordat het zelfvertrouwen van de tegenstander enorm inzakte na een serie van 8 opslagen.

Tobias