U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 oktober 2012

Dames 2 pakt 4 punten!


Nadat vorige week de eerste overwinning van het seizoen behaald werd, was het afgelopen zaterdag tijd om de tweede overwinning van het seizoen binnen te slepen.
Dit maal mochten we thuis aantreden tegen de dames van Boemerang DS4. Deze dames waren zeker geen onbekende.
We hadden er allemaal vertrouwen in, eigen spelletje spelen en vooral ook lekker volleyballen! Dit is zeker gelukt.

De eerste set gingen we gelijk goed van start. Op wat kleine foutjes na hebben we zeker niet verkeerd staan ballen! Deze set was met 25-19 dan ook voor ons.
We stonden toch goed te volleyballen en vol vertrouwen starten we in de tweede set! De opdracht was onder de tien.. Nou kan ik u vertellen, dat is niet helemaal gelukt.
Het werden er twaalf meer. Op wat kleine foutjes na ook deze set zeker niet slecht staan volleyballen! Set twee werd binnengehaald met 25-22!
Set 3 is meestal de cruciale set. Opnieuw stonden we goed te volleyballen! Ook dankzij goede services konden we deze set ook binnenhalen met 25-19.
De overwinning was binnen! Nu doorgaan voor die vijf punten, want dat zou toch wel erg lekker zijn! In set 4 keken we al snel tegen een achterstand aan, ondanks dat we in de slotfase ons sterk teruggeknokt hebben was het niet genoeg. Met 20-25 hebben we deze set aan de dames van Boemerang moeten laten.

Toch weer een overwinning erbij! Tussenstand? 2 overwinningen en 2 verloren wedstrijden, toch geen slecht resultaat als ik dat mag zeggen.
Op dit moment staan we op de 7de plek en voor een goed beeld, er zitten 12 teams in onze competitie. Een middenmoter op dit moment!

Nu de stijgende lijn vasthouden en punten blijven pakken! Dat gaan we a.s. zaterdag 27 oktober proberen thuis tegen D.V.O.
In de voorbereiding al tegen gespeeld dus we weten wat te verwachten.

Ik zeg: op naar de volgende overwinning!

Hilde, dames 2.