U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 oktober 2012

Dames 1 niet aanvallend genoeg voor Avanti


Zaterdag 27 oktober staat de tweede thuiswedstijd van Dames 1 tegen de dames van Avanti uit Lochem op het programma. Na de overwinning van vorige week tegen Volga, wilden we deze koers doorzetten.

Vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd. De eerste set liep redelijk gelijk op, maar we kwamen zelf niet veel aan aanvallen toe. Er werd veel geprikt maar we konden de gaten niet altijd vinden bij Avanti. We hebben deze set veel verdedigend gespeeld in plaats van aanvallend. Aan het einde van de set verliep het spel beter, maar we konden onze achterstand niet meer inhalen. Na een vervelende opslagserie van Avanti met ballen die steeds de netrand raakte en daardoor van koers veranderde moesten we de set afsluiten met 21-25.

We hadden besloten de tweede set zelf meer aan te vallen en druk te zetten bij Avanti. Dit deden we ook, we hadden mooie aanvallen en goede prikballen. Avanti werd aan het werk gezet en ontregeld, maar op de helft van de set ging het ineens mis, we speelden de ballen te ‘lief’ naar Avanti waardoor wij deze beantwoord kregen met een aanval. De time-outs en de wissels mochten niet meer baten, onze voorsprong werd steeds kleiner en we kwamen niet meer in ons spel. Het werd 19-25.

De derde en vierde set hebben we geprobeerd ons eigen spelletje weer op te pakken, maar op een of andere manier ontbrak het vertrouwen en de vechtlust. Er zaten nog veel mooie opslagen en aanvallen van onze kant bij, maar niet genoeg om de winst van deze sets naar ons toe te trekken, het werd 17-25 en 16-25.

Helaas geen punten gepakt deze wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd tegen Smash op zaterdag 3 november in ‘s Heerenberg!