U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

29 oktober 2012

Opnieuw 4 punten voor dames 2


Afgelopen zaterdag was het om 14.00 tijd voor de vijfde wedstrijd van dames 2.
Ditmaal tegen de dames van D.V.O. 4.

Na de warming-up, het inspelen en serveren waren we er klaar voor. Op naar de vijf punten!
Om 14.00 stond de eerste set op het punt van beginnen. Het ging lang gelijk op maar we konden op een gegeven moment een aantal punten loskomen (bij welke stand dit precies was is me even ontgaan). De eerste set was binnen handbereik, totdat er een dame ging serveren bij D.V.O. die het ons nog even knap lastig maakte!
Nu zou het erop aan komen! Het was ontzettend spannend maar we wisten deze set binnen te halen met 26-24! Dat was een, nu de andere drie nog!
Set 2 gingen we verder waar we gebleven waren. Het spelen van ons eigen spelletje! Ook deze set konden we binnenhalen, nu met iets ruimere cijfers! 25-19 was de eindstand in de tweede set. Set 3, altijd de cruciale set in een wedstrijd! Het strijdplan as duidelijk, weer ons eigen spelletje spelen en het de tegenstander erg moeilijk maken!
Het was wederom erg spannend en volgens mij voor het publiek een aantrekkelijke wedstrijd om te zien! Helaas kwamen we deze set net tekort. Met 25-27 moesten we de set naar de dames van D.V.O. laten gaan. Die vijf punten gingen dan niet meer lukken, vier moest zeker kunnen!

Set 4 gingen we weer goed van start! Deze set konden we afsluiten met 25-19!

Opnieuw dus weer 4 punten! We kunnen tevreden terug kijken op zaterdag! Er zijn natuurlijk nog dingen om aan te werken maar als alles perfect zou gaan zou het ook niet goed zijn! Genoeg leerpunten voor volgende week dus!

A.s. zaterdag mogen we aantreden tegen de dames van reflex uit duiven! De nummer 2 van het huidige klassement, zeker geen makkelijke wedstrijd op papier. De prognose zoals die op de site staat is op dit moment een 3-2 verlies. We gaan natuurlijk voor de 5 punten!

Na 5 wedstrijden zijn we zeker op de goede weg! Er zit een stijgende lijn in en hopelijk kunnen we deze doorzetten.

Hilde, dames 2,