U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

4 november 2012

Wedstrijdverslag Reflex H3 – Tornax H1 (3-1)


Met 2 medespelers, Frank en Marcel, op vakantie hebben we een beroep gedaan op onze uitgebreide selectie. Met 10 man sterk, konden we vertrekken richting Duiven. Op het juiste adres aangekomen kon een deel van ons voor het eerst kennis maken met de nieuwe sporthal. Onze herinneringen aan de oude hal konden we zo mooi achter ons laten.

Eerste set (27-25)
De eerste set werd in de beginfase bepaalt door het wennen aan een iets gewijzigde opstelling. Hierna begonnen we beter te volleyballen en moesten uiteindelijk de set afstaan met 27-25. Een kleine teleurstelling voor ons, echter wel beeld bepalend voor de wedstrijd.

Tweede set
Met fasen werd er gevolleybald en met fasen werd er geprobeerd te volleyballen, Reflex was te sterk.

Derde set
Voor dat we goed en wel begonnen waren stonden we al een eind achter en viel de set niet zo maar meer te winnen. Een ultieme poging werd ondernomen om, jawel, met 3 wissels het tij te keren, het mocht niet baten, de set ging naar Reflex.

Vierde set (23-25)
De wissels in de derde set had tot gevolg dat de tegenpartij ons in de laatste set ging onderschatten. Hun opstelling werd begonnen met een andere set-upper en wij konden hiervan profiteren. De voorstand werd opgebouwd en Reflex kon, na terug wisselen van de vaste set-upper, de achterstand net niet helemaal meer inlopen. Wij werden beloond met een gewonnen set.

Vijfde set
De vijfde set werd voortgezet in de “zeer gezellige” kantine, deze set ging zeker naar Tornax. Willie Wortel deed z’n intrede en keek z’n best waar nog het eea “ingelegd” kon worden.

Al met al hebben we toch nog een punt mee kunnen nemen uit Duiven. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen WSV H2 op het programma.

Altwin