U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 november 2012

Dames 2 verliest opnieuw..


Na de domper van vorige week tegen de dames van Reflex (de huidige nummer twee van het klassement) was het deze week tijd voor weer een pittige tegenstander.
Ditmaal de dames van WSV, de huidige nummer een op de ranglijst. Op papier natuurlijke een pittige wedstrijd. Toch is niets onmogelijk..

Om 14:00 was het zover, we waren weer klaar voor een nieuwe wedstrijd. Aan de overkant een jong team. We waren klaar voor de strijd, het plan was lekker volleyballen en vooral plezier hebben in het volleyballen. In de eerste set hebben we met vlagen zeker goed staan spelen, hard gewerkt voor elk punt en ook enkele lange rally's gewonnen. Toch hadden we veel moeite met de sterke service van de dames van WSV. De pass kwam niet en ook werd soms verzuimd om het af te maken. Deze set verloren we met 16-25. Met vlagen goed staan spelen dus moest er meer te halen zijn. Opnieuw konden we geen grip krijgen op de moeilijke service. Deze set verloren we met 12-25. Er was nog niks verloren.. op die twee sets na. We begonnen sterk aan de derde set, stonden achter maar kwamen door sterk eigen spel terug in de wedstrijd. Tot de 20 punten gingen we gelijk op maar helaas door opnieuw een sterke serviceserie moesten we ook deze set laten gaan. 21-25 was de eindstand. In de vierde set stonden we opnieuw fors achter door weer die sterke service. Het verzet was gebroken en deze set verloren we met 13-25.

Toch hebben we deze wedstrijd afgesloten met een goed gevoel. Met de week gaan we beter spelen en dus moeten we deze lijn nu doorzetten!
Aankomende donderdagavond spelen we om 20:00 tegen Gorssel, een wedstrijd om punten te gaan pakken.

Nieuwe week, nieuwe kansen!


Hilde, dames 2.