U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

5 december 2012

Opnieuw 4 gewonnen sets!


Zullen de meiden volgende week kampioen worden? Platte wagen is al gereserveerd door de vaders!

 

Om negen uur werd er verzameld bij de sporthal. Lotte was heel enthousiast zonder jas gekomen maar kreeg daar direct spijt van, het was namelijk nog leuk fris op deze eerste december.

Ruim op tijd was iedereen aanwezig en vertrokken we naar Vorden.

De wedstrijd

Na een korte warming-up was het tijd voor het gebruikelijke handjesschudden met de tegenstander en de scheidsrechter. Deze keer was Laura de aangewezen Tornax teamcaptain.

De wedstrijd tegen het uiterst muzikale Dash 4 begon en al snel bleek dat onze Tornaxmeiden misschien wat minder zongen maar speltechnisch ruim de overhand hadden. Er werd goed opgelet, samen gespeeld en gecombineerd.

Nadat de eerst twee sets met 31-22 en 14-36 gewonnen waren liep het zangvolume van Dash al aardig terug. In de derde set kwam er nog een tik overheen, 44-16. De laatste set nam Tornax iets gas terug qua spel, 20-35, maar gaf gas bij met het zingen zodat ook op dat front uiteindelijk gewonnen werd.

Tevreden met de vier gewonnen sets en weer een stap dichter bij een mogelijk kampioenschap (de meegereisde vaders spraken al over het reserveren van een platte wagen!) zijn we daarna weer naar Ruurlo teruggereden.