U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

9 december 2012

Kampioenstitel Meisjes B


1e set
Op 1 stond Daniek, 2 Martje, 3 Esli, 4 Nicky, 5 Lara en 6 Anne, libero Linet. Het was een spannende wedstrijd omdat we kampioen konden worden. Esli maakte gelijk 2 aces achter elkaar. Daarna nog een mooi blok van Nicky. Dynamo vroeg een time-out aan toen het 10-6 was voor ons. Naomi en Zoë zaten op de bank mooi mee te zingen. We moesten nog 4 punten en dan waren we kampioen, maar Dynamo nam eerst nog een time-out op de stand 21-12. Dynamo ging wisselen toen het 22-15 was. We wonnen met 25-18.

2e set
Opstelling: 1 Anouk, 2 Daniek, 3 Naomi, 4 Zoë, 5 Nicky, 6 Esli en libero Linet. We waren al kampioen, maar nu gingen we voor de 4-0. Er werd een voetfout gemaakt door Tornax. Iedereen was heel erg fanatiek, dus het was een spannende set. Esli sloeg achter elkaar een paar keer heel mooi op. We wonnen met 25-14.

3e set
1 Zoë, 2 Martje, 3 Naomi, 4 Esli, 5 Anne, 6 Lara en libero Linet. Zoë begon met een aantal mooie opslagen. Ook Esli zat in de flow, want ze smashte er een paar overheen. Net als op het veld en op de bank had het publiek veel lol. Aan beide kanten van het net werd een aantal fouten gemaakt, maar dat deed niets af aan de gezelligheid. Na een prachtige serie opslagen van Anne, werd er een time-out aangevraagd door de tegenstander met de stand 14-7 voor ons. Zelfs na de time-out had Anne nog een paar prachtige opslagen. Iedereen was er goed bij. Zoë het opslagkanon mept er ook een paar overheen. We wonnen met 25-14.

4e set
1 Daniek, 2 Anouk, 3 Naomi, 4 Nicky, 5 Zoë, 6 Lara en libero Linet. De set begon met veel enthousiasme. Er werd een netfout gemaakt, maar de sfeer werd er niet slechter op. Er werd een time-out aangevraagd door de tegenstander op de stand 9-3 voor ons. De bal werd mooi geblokt door Daniek en Lara. De stand is 14-5 voor ons. We staan er goed voor. Nicky mepte de bal er mooi overheen en Zoë had een mooie prikbal. De tegenstander was in opkomst met 17-11 voor ons, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. De set werd gewonnen door ons met 25-18. Eindstand 4-0 voor ons.

WE ZIJN KAMPIOEN!!!! Na de wedstrijd kregen we een bosje bloemen van de vereniging en een T-shirt van de ouders met de tekst: Tornax B1 kampioen 2012-2013. Toen gingen we naar de kantine wat drinken en patat en frikadel/kroket eten. Het was erg gezellig!