U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

20 december 2012

Dames 1 - WIVOC


Een thuiswedstrijd tegen de Dames 1 van WIVOC. Na heel snel ingespeeld te hebben werden de teams van alle drie de wedstrijdvelden, dus 6 teams, gevraagd op de achterlijn te gaan staan. Hier werd naar aanleiding van het overlijden van  de grensrechter Richard Nieuwenhuizen 1 minuut stilte gehouden. Alle teams en de toeschouwers waren allemaal stil,
waarvan ik het heel goed vond dat iedereen ook echt mee deed. Hierna hebben we de tegenstander een prettige wedstrijd gewenst, en begonnen we aan de wedstrijd.

In de eerste set werd er al fanatiek gespeeld. In deze wedstrijd lagen kansen, dus die probeerden we dan ook te pakken. Alleen de dames van WIVOC waren net iets sterker en wonnen deze set daardoor met 25-20.

 

Maar in de tweede set was de motivatie al snel weer terug. We gingen veel beter passen, en hierdoor konden we betere aanvallen maken en gingen de punten voor onze kant snel omhoog. Toen we eenmaal goed voor stonden was iedereen ook weer supervrolijk, en ging het spel alleen maar beter. Hierdoor hebben we deze set gewonnen met 25-19. Het staat dus nu 1-1.

 

Toen kwam de derde set. In ons achterhoofd hadden we het idee dat we het wel zouden kunnen, zoals was gebleken uit de tweede set. We hebben deze set ook heel ver voor op de tegenstander gestaan, maar we kakten snel weer in. Hierdoor hebben we ons in laten halen aan het eind van de set, en kwam deze set tot einde in ons nadeel. Het werd hier 25-23 voor WIVOC.

We moesten dus voor de vierde set gaan als we deze wedstrijd nog wilden winnen. De motivatie was er wel, maar het lukte ons uiteindelijk toch niet. Deze set eindigde met 25-19 in het nadeel van ons.

Uiteindelijk dus met 3-1 verloren, maar wel een leuke wedstrijd gespeeld. Op naar de volgende wedstrijd, en proberen toch nog een paar plaatsen omhoog te komen.