U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

20 december 2012

Dames 1 - DES


Jaja, daar gingen we dan. Met z’n allen naar Angerlo. Helaas hebben we te maken met blessures en
mensen die niet konden. Daarom gingen Maud en Laura met ons mee.


Met volle moed gingen we de eerste settegemoet. Na eenmaal opgang te zijn gekomen ging het steeds beter. Helaas mochtdit niet baten. We verloren de set met 25-17.

De tweede set ging naar ons gevoel beter. We hebben alles op alles gezet om er 1-1 van te maken. Helaas verloren we deze set ook. De setstand was 25-14.

 

De derde set ging ook zeker niet slecht. Het ging zelfs hartstikke goed! Volgens Hans moesten we meer aanvallen, want de ballen die wij te makkelijk speelden kregen we vaak om onze oren. Daarom elke bal proberen te slaan! Het ging gelijk een stuk beter! De druk kwam aan de andere kant te liggen waardoor wij veel punten scoorden. Helaas stond het geluk
ons niet bij.. het werd 25-18

Geluk moet je afdwingen zeggen ze toch? Daarom bleven we net zo goed spelen zoals we in de derde set hebben gedaan. We wilden toch nog voor één puntje gaan. Dit zou moeten kunnen zoals wij gespeeld hebben. Maar helaas.. weer verloren.. de setstand was 25-18

Ondanks dat we goed gespeeld hebben, hebben we niet gewonnen. Maar we geven de moed niet op! Aankomende zaterdag willen we toch nog een puntje, of meer pakken! En daar gaan we voor!