U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

16 januari 2013

Verslag wedstrijd Tornax MB – Boemerang (in Ruurlo)


Vooraf:
Het is de eerste wedstrijd van het 2e deel van het seizoen en de eerste wedstrijd in de 1e klasse. Iedereen was er op tijd, en we konden snel beginnen.

1e set:
De opstelling voor de eerste set was: 1; Esli, 2; Nicky, 3; Zoë, 4; Lara, 5; Daniek, 6; Naomi.
Esli slaat 2 keer met de opslag 2 punten. Daarna slaat Nicky met de opslag mooie ballen over het net. Het staat nu 4-4. Het gaat heel goed en ondertussen staat het nu 9-8 voor ons. We zijn heel enthousiast en doen goed ons best. We hebben veel mooie opslagen en daar scoren we veel punten mee. Daniek legt de bal goed achterin. We vragen een time-out aan toen het 18-15 voor Boemerang was. Het was een spannende set. We verloren met 25-15.

2e set:
De opstelling voor de tweede set was: 1; Martje, 2; Esli, 3; Nicky 4; Zoë, 5; Lara, 6; Daniek.
De tweede set begint spannend en iedereen is enthousiast aan het spelen. Lara maakt na een paar minuten een prachtige ace en dat brengt ons tot de stand 8-8. Er werd een time-out aangevraagd bij de stand 8-11 door Tornax.
Iedereen was er goed bij, en er werden een paar mooie ballen gespeeld. Daardoor kwamen we dichter met de punten bij de tegenstander in de buurt.
Er werd een time-out aangevraagd door Boemerang bij de stand 12-13.
Er werden een aantal foutjes gemaakt aan onze kant van het net. Daarom werd er een time-out aangevraagd door Tornax bij de stand 13-20.
Er werd gewisseld bij Tornax. Zoë ging er uit voor Anne. Deze spannende set verloren we opnieuw met de stand 25-15.

3e set:
De opstelling voor de derde set was: 1; Esli, 2; Nicky, 3; Zoë, 4; Lara, 5; Daniek, 6; Anne.
We moesten er nog even weer inkomen. Vooral met de paas. Het ging niet zo goed, maar we deden wel ons best. De paas ging steeds beter.
Martje wordt gewisseld met Lara. We vroegen een time-out aan toen het 20-7 was. Deze set ging niet zo goed. Het stond 21-8 voor Boemerang. We verloren met 25-9.

4e set:
De opstelling voor de vierde set was: 1; Anouk, 2; Esli, 3; Nicky, 4; Zoë, 5; Naomi, 6; Daniek.
Nicky had een paar mooie strakke ballen geserveerd. Zoë sloeg de bal keihard over het net! Het ging best goed, maar we stonden helaas wel iets achter. Er werd goed samen gewerkt en we bewogen ook goed. Anne werd erin gezet voor Anouk. Wij namen een time-out toen het 22-12 voor Boemerang was. We verloren met 25-12.

De eindstand was 4-0 voor Boemerang.