U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

19 januari 2013

Team 7 naar Eefde


Het duurde even voordat ze de slag te pakken hadden in het nieuwe jaar, maar goed gespeeld!

 

 

Om 08:15 uur staan de meiden (Lynn, Vera, Lize, Eliza, Fleur & Maud), nog wat bibberend van de kou, klaar om naar Eefde te vertrekken.

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar moeten ze tegen WSV 6 (Warnsveld). Het duurt even voordat ze de slag te pakken hebben.

Na een lange rally geeft Lynn een mooie achterwaartse bovenhandse bal en wordt er een schitterend punt gescoord. Vera, erg blij met het behaalde punt, roept in haar eentje “hoppa”, terwijl de rest nog ietwat dromerig in het veld staat. Na een paar mooie opslagen van Maud, Lize en Fleur zitten ze weer helemaal in de wedstrijd. Er wordt goed getoetst door Eliza en de meiden komen steeds dichterbij. Er worden leuke rally’s gespeeld. Na het gaan van de zoemer moeten ze constateren dat ze de wedstrijd helaas verloren hebben met 14-19.

Vol goede moed spelen ze de tweede partij. Het wordt een spannende wedstrijd bij een stand van 12-12. Er wordt goed getoetst en er worden mooie set-ups gegeven. Aan het eind van de wedstrijd neemt de concentratie af en verliezen ze met 20-26.

 

De tweede wedstrijd moeten ze tegen het jongensteam van WSV. De meiden staan al voor voordat we er erg in hebben. Er wordt weer goed getoetst en er worden steeds meer ballen achterwaarts over het net gespeeld. Ze hebben er echt zin in! Na elke goede opslag maakt Lynn een vreugdedansje!!! Maud neemt alle tijd om tijdens de wedstrijd even haar veters te strikken, terwijl het spel gewoon door gaat. Gelukkig is het net tijd om door te draaien en kan ze buiten het veld alles weer in orde maken. Eliza staat klaar voor de opslag. De bal komt mooi nét over het net terecht. Super! De meiden gaan naar de grond en de “acie, acie” wordt weer enthousiast gedaan. Na een mooie rally van Vera, Lize en Fleur wordt het 17-10.

WSV komt nog even terug, maar na een paar goede smashes wordt het een mooie stand van 30-16. WSV heeft echter de zoemer nog niet gehoord en de wedstrijd gaat dan ook gewoon nog verder. Gelukkig kan er niets meer mis gaan en winnen de meiden uiteindelijk met 30-17 de wedstrijd. Goed gedaan!

 

Op naar de volgende competitiedag!