U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 januari 2013

4 Goede punten voor dames 2


Zoals u misschien wel of niet weet is dames 2 wat veranderd. We hebben afscheid genomen van Ineke maar mogen daarentegen Janine en Anneloes welkom heten in ons team.
De afgelopen seizoenshelft is niet zo gelopen als gehoopt.. We hadden toch gehoopt iets hoger te staan en wat meer wedstrijden te winnen.
Inmiddels zijn we alweer 2 wedstrijden onderweg in de tweede helft van het seizoen 2012/2013.
De eerste wedstrijd ging helaas verloren maar met zeker geen slecht volleybal. Dat gaf dus hoop voor deze week..


Zaterdag 19 januari verzamelden we bij de sporthal  in de toch wat frisse weersomstandigheden met een gevoelstemperatuur van -17(!!!) om richting Eibergen te vertrekken.
Compleet waren we niet, zonder Laura en Anneloes maar met Britt (bedankt voor het meegaan!) vertrokken we richting Eibergen. Eenmaal aangekomen in het winter wonderland eibergen konden we om half 4 aan de warming up beginnen. Van te voren wisten we dat dit een wedstrijd zou worden waar het om de punten zou gaan. We hebben de punten nodig en Boemerang is een van de teams waarbij dat zeker moet kunnen, mits er fatsoenlijk volleybal gespeeld wordt.
Het begin van de eerste set liep goed. We stonden als team te spelen en hadden er ook plezier in. Dit resulteerde in een paar punten voorsprong. Deze voorsprong hebben we vast kunnen houden en met zeer sterk spel hebben we deze set met 16-25 binnengehaald. Vol goede moed begonnen we aan de tweede set maar we konden geen grip krijgen op de sterke serve van de tegenstander.  De hele tweede set hebben we achter de feiten aangelopen en leverden deze set met omgekeerde cijfers in. 25-16 werd de eindstand van de tweede set. Met 1-1 als stand gingen we de derde set weer vol goede moet in. Opnieuw stonden we ver achter maar kwamen heel sterk terug! Met sterk spel en de nodige fouten van de tegenstander kwamen we gelijk tot 24-24. Door een foute serve van de tegenstander en een bal die bij hun in het veld viel konden we tot groot genoegen de derde set in onze zak steken met 24-26. De derde set ging lang gelijk op maar na de spannende slotfase wisten we ook deze binnen te halen en wel met 22-25!

Na een dijk van een wedstrijd met natuurlijk de nodige dalen maar met zeker goed volleybal kunnen we trots terugkijken op 4 misschien wel hele belangrijke punten.
Zaterdag staat de kraker tegen gemini op het programma en gaan we opnieuw voor winst want ook hier vallen punten te halen..


Ik zeg: tot a.s. zaterdag 14:00 in de ruurlose sporthal!


Hilde, speelster dames 2.