U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

27 januari 2013

Weer een goede wedstrijd van dames 2


Gistermiddag om 14:00 stond de derby tegen de dames van Gemini op het programma. De dames staan onder ons op de ranglijst en dat betekent dus dat er belangrijke punten te halen vallen.
Na eerst een kwartier voor de sporthal te hebben gewacht omdat deze nog niet open was konden we na het opbouwen in de vrieskist die de sporthal was aan onze warming-up beginnen.
Met 8 dames (waarvan 1 jarig geweest en 1 jarig, nou als dat geen geluk brengt) begonnen we om 14:00 aan wat beloofde een mooie wedstrijd te worden. We begonnen de eerste set sterk met goed volleybal en het plezier spatte ervan af.
Na een aantal goede serviceseries en sterk aanvallend spellen konden we deze set met 25-14 binnenhalen. Veel lachende gezichten want er was sprake van zeer goed volleybal! Vol goede moed begonnen we aan de tweede set maar moesten al snel een aantal punten weggeven door een sterke service van een van de dames van Gemini. De hele set hebben we een punt of 5 achter ze aangehobbeld maar in de slotfase konden we weer aanhaken tot 24-24. Het werd waarschijnlijk iets te spannend want door twee foutjes aan onze kant stond er maarzo 26-28 op het scorebord.
Dit was toch een lichte tegenvaller. Nieuwe kansen in de derde set dus. Opnieuw stonden we een paar punten achter maar konden ons opnieuw goed terugpakken. Met 25-20 werd ook de derde set binnengehaald aan Tornax kant. De 4de set zijn we sterk begonnen en eens even flink over het toch nog vrij jonge team van Gemini heen gewalst. Met maarliefst 25-10 werd tot grote vreugde ook de vierde set binnengehaald.

Met ontzettend sterk spel hebben we weer 4 punten binnengehaald. Bij deze de complimeten aan alle dames!

Aankomende week spelen we om half 4 uit in Hengelo. Mocht u niks te doen hebben u bent altijd welkom om te zien of wij deze lijn door kunnen trekken...


Tot volgende week!

Hilde, speelster dames 2.