U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 januari 2013

Team 6 naar Eefde!


Goed samengespeeld, goed getoest en opgeslagen!

Uitstekend begin Tornax 6!

 

Om 9.00 uur staat het vertrek gepland van Tornax 6 naar Eefde. Na even gewacht te hebben in de ijzige wind gaan Jonte, Lars, Jur en Kjell op weg. Helaas kan Chiel er vandaag door een ongelukje op het ijs niet bijzijn.

 

De eerste wedstrijd is tegen BVC ’73 2 om 11.30 uur . Door een foutje in het wedstrijdschema waarin het begin van deze wedstrijd om 10.30 uur staat, kunnen de jongens zich extra lang warmlopen en daarna nog een lekker glaasje fris in de kantine drinken.

 

Na een wat stroeve start van Tornax 6 verloopt de eerste set erg spannend en gaat het redelijk gelijk op. Net voor het eind van de eerste set kunnen onze jongens het 24e punt scoren tegenover 23 voor Vios. Doordat de concentratie wat minder is in de tweede set, gaat deze helaas met 21 — 29 verloren. Op naar de revanche in de tweede wedstrijd.

 

De tweede wedstrijd is tegen Harfsen 2 en hierin wordt heel goed samen gespeeld. De eerste set wordt ruim gewonnen met 13 — 29. Ook in de tweede set wordt goed opgeslagen en getoetst en wordt de set gewonnen met 20 — 23.

 

Met dit goede spel en met de terugkeer van Chiel in de volgende wedtsrijd zullen er nog mooie resultaten volgen! Op naar de volgende wedstrijd in Warnsveld op 9 februari a.s.