U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 januari 2013

Dames 1 verliest belangrijke wedstrijd net


Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Boemerang op de planning. Bij hun op bezoek in Eibergen hadden we met 4-0 gewonnen van een verzwakt Boemerang. Aangezien zij voor de wedstrijd 1 punt boven ons stonden belooftte het een belangrijke en spannende wedstrijd te worden.

De eerste set begonnen we met goede moed. We keken de hele set tegen een kleine achterstand aan, echter bleef de achterstand te overzien. Aan het einde van de set lieten we het lopen en kon Boemerang de winst pakken. Deze set verloren wij met 18-25.

Na een kleine aanpassing in de opstelling, begonnen we de 2e set weer met vertrouwen. Deze set kwamen we meer tot aanvallen en konden we een voorsprong opbouwen. De buiten aanval liep goed. Aan het einde van de set stond te tellen op 25-21.

Helaas konden we dit de 3e set niet door trekken en maakten we veel fouten. We kwamen niet meer tot aanval omdat onze pass niet goed liep. Deze set verloren we met 16-25.

De vierde set lag de druk dus weer bij ons. Al snel keken we tegen een achterstand van 5 punten aan, omdat onze pass nog steeds niet goed liep. Het besef was er, nu moeten we winnen willen we aansluiting houden tot de 10e plaats. Gelukkig begonnen we daardoor ook beter te spelen. De aanval knalde weer op de grond van de Boemerang. We konden deze set afsluiten met een winst, 25-23.

Nu de 5e set nog winnen. Helaas vielen we weer in het patroon van de 3e set en begonnen we slecht. Boemerang wist
de gaten in onze verdediging goed te vinden, wij konden hiervoor geen oplossing verzinnen. Deze set sloten we af met een verlies, 8-15.


Het was zeker niet onze beste wedstrijd, maar er waren zeker ook goede momenten. We staan nu 2 punten achter op Boemerang. Aangezien KSV niet heeft gespeelt staan we nu 2 punten voor op KSV.

Volgende week zaterdag spelen we in Lochem tegen Avanti om 16.00 uur.