U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

4 oktober 2009

Nieuwe shirtjes brengen dames 1 nog geen geluk


03-10-2009 BVC  - Tornax 4-0

Na de wedstrijd van vorige week tegen Bovo stond Barchem op het programma. Tegen Bovo hebben we een lekkere pot gespeeld, ook al hebben we verloren. We hadden zin in de wedstrijd en waren van plan om hier meer punten uit te slepen.

Maar voordat we richting Barchem gingen, moesten we nog even met ons nieuwe tenue op de foto. De shirtjes en broekjes waren er, dus even omgekleed bij de sponsor (Administratie en Adviesburo Schroer) en toen met zijn allen op de foto. Na enkele fotosessies; buiten, binnen, alleen, met z'n allen waren we klaar om te gaan volleyballen. Nog even de pumps onder het wedstrijdtenue om onze sportschoenen te beschermen tegen de harde buitenwereld en op weg.

Na een peptalk van onze coach en lekkere abrikozenflappen en negerzoenen begon het dan eindelijk. We wisten dat het een zware pot ging worden, want BVC is vorig jaar gedegradeerd uit de 1e klasse en heeft toch wat meer ervaring dan wij hebben.

De eerste set ging nog redelijk gelijk op totdat de tegenstander servicedruk ging zetten en wij daar geen antwoord op hadden. Ondanks mooie aanvallen aan onze kant, ging deze set verloren met 25-21. Hierna bleef BVC servicedruk zetten en kwam onze pass niet zoals het moest. Hiermee kan de rest van de wedstrijd omschreven worden; we hebben het verloren op onze pass. Hierdoor kwamen we niet in ons spel en hebben we ons niveau van vorige week niet kunnen halen. De wedstrijd hebben we verloren met 4-0.

Helaas hebben we onze sponsor geen overwinning kunnen geven in onze nieuwe shirts, maar gaan we vol goede moed naar de wedstrijd van volgende week en hopen we ons eigen niveau weer te halen en lekker te kunnen ballen.