U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 februari 2013

Aanmelden voor helpen bij Zwarte Cross


De Zwarte Cross staat weer voor de deur.

Dit jaar zal de 17e editie plaatsvinden op 25, 26, 27 en 28 juli 2013!

Dit zal het derde jaar worden dat Tornax helpt bij de Zwarte Cross. De leden die voorgaande keren hebben geholpen, hoeven we niet meer te overtuigen om te helpen. De leden die het voorgaande jaren hebben moeten missen, krijgen dit jaar opnieuw een kans.
Alles staat weer in de startblokken en we doen graag weer een beroep op jullie. Wat is er nu leuker om met je eigen team / leden van de vereniging een bardienst bij de Zwarte Cross te draaien en op die manier geld op te halen voor de vereniging (‚¬5 per uur, per persoon)?!  Daarnaast krijg je 1 vrijkaartje voor eigen gebruik! Let op! Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn.

De zwarte cross is dit jaar niet alleen op zoek naar barmedewerkers, maar ook naar verkeersregelaars en stewards. Samen een bardienst draaien, daar gaat onze voorkeur naar uit. Wil jij toch graag verkeersregelaar of steward zijn geef dit dan aan, dan kijken wij of er genoeg mensen zijn die dit ook willen. Let wel op, de verkeersregelaars dienen in het bezit te zijn van een certificaat alvorens ze mogen werken. Ruim voor het festival organiseert de Zwarte Cross een cursusavond i.s.m. de Politie waaraan de medewerkers kosteloos kunnen deelnemen. Zonder dit certificaat is inzet niet mogelijk.

De Zwarte Cross geeft aan dat het animo vanuit verenigingen om te werken bij de Zwarte Cross steeds groter wordt.  We kunnen onze voorkeur voor dag- of avonddienst doorgeven, maar zij kunnen niet garanderen dat dit lukt . Tevens is de vrijdag nu een volledige festival dag  geworden.


Voor 1 maart a.s. moeten wij het aantal leden doorgeven.
Aanmelden graag via info@tornax.nl

Je mag ook vrienden / familie / kennissen / collega’s vragen om namens Tornax te helpen.  Deze namen ook graag aanmelden via bovenstaand email adres.

We hopen dat jullie net als vorig jaar in grote aantallen gebruik gaan maken van deze uitnodiging. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Groeten!