U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 februari 2013

Dames 1 wint van de nr 3!


Vandaag, 23 februari, moesten we sinds een paar weken weer een wedstrijd spelen. In de paar weken rust hebben we een goede oefenwedstrijd gespeeld tegen Lochem, dus we gingen er voor! Zelf staan we 11de van de 12 en we moesten vandaag tegen Smash, die staan 3de. Hans, onze coach was helaas ziek en dus niet aanwezig vandaag, dus Mirjam was ook de
coach.

De eerste set stonden Renate en Ineke aan de kant. We begonnen erg goed, en wat niet vaak gebeurd, is dat we gelijk de eerste set een voorsprong hadden. Daarom hebben we deze set ook gelijk gewonnen met een mooie 25-16 overwinning!

De 2de set stonden Mirjam en Marieke aan de kant. Ook deze set begon gelijk heel erg goed. Met een mooie serie opslagen van Lynn stonden we al gelijk met een voorsprong van 8 punten voor. De tegenpartij wist niet precies
wat ze moesten doen, dus na een aantal wissels en time-outs gingen wij een beetje minder spelen en kwamen ze wat dichterbij. Maar ook deze set hebben we gewonnen met 25-13.

De 3de set stonden Lize en Marjolein aan de kant. Deze set begonnen we helaas iets minder, maar nog steeds speelden we goed. De gehele set ging het gelijk op en met een stand van 22-24 namen we een time-out om de tegenpartij van zijn stuk te brengen, maar dat is helaas niet gelukt. Deze set hebben we net verloren met 23-25.

 

Nu gingen we natuurlijk voor de 4de set, want een 5de wilden we niet. Deze set stonden Ineke en Daniëlle aan de kant. Ook bij deze set begonnen we niet zo sterk als de eerste 2 sets. Weer ging deze set erg gelijk op. Bij een stand van 12-14 werd Renate gewisseld voor Daniëlle. Nog steeds bleef het gelijk op gaan, maar helaas hebben we deze set net niet gewonnen met een stand van 22-25. Nu kwam de 5de set!

Mirjam had gelukkig de opslag gewonnen dus dat was een goed begin. Renate en Ineke begonnen aan de kant en wij kwamen gelukkig als eerste bij de 8 punten. Na het ruilen van kant, kwam Ineke er in voor Marjolein. Helaas kwam de tegenpartij snel terug en stond het 8-8. Na een spannende set hebben we hem toch nog gepakt met een mooie stand van 15-13.

Dit was voor ons een super wedstrijd met een mooie overwinning van 3-2 op de nummer 3 van de lijst. Nu moeten we er maandag weer tegenaan en natuurlijk gaan we daar ook voor de overwinning !