U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 maart 2013

Team 10 opnieuw gewonnen!


Team 10 trots dat ze 3 wedstrijden hebben gewonnen!

Tornax 10 heeft een leuk toernooi gespeeld.

Dit keer moesten we al vroeg vertrekken. Om 8.15 uur vertrokken we richting Vorden. Je kon aan de kinderen merken dat het wel heel erg vroeg was.

Na een trage start veroorzaakt door flink wat slaapluisjes in onze ogen verloren wij, Tornax 10, de eerste wedstrijd.  Ook de tegenstander, Tornado 9, was niet echt in voor een lekker snel partijtje volleybal, maar zij waren al wel wakker. We kwamen laat op gang maar het was net te laat om de inmiddels 0 — 3 achterstand nog goed te kunnen maken.

Maar……… hierdoor werden we wel goed wakker geschud. Daarna ging het als een speer. Er werd lekker afwisselend gespeeld. De hoeken van het veld werden nu ook goed verdedigd en de gaten bij de tegenstander goed opgezocht. De ballen vlogen in hoog tempo over het net. De volgende drie wedstrijden werden dan ook dik gewonnen. Tegen Rivo 4 wonnen we met 4 -1. Tegen Dash 6 wonnen we met  5 — 0. En tegen Vios Beltrum wonnen we met 3 — 1. Eigenlijk draaiden we zo lekker dat we nog wel een wedstrijdje wilden spelen.

Trots zijn we zeker dat we drie wedstrijden hebben gewonnen. Maar waar wij ook trots op zijn is dat Gijs, Isa en Anna getoetst hebben waardoor iedereen weer het veld in kon. Super!!!!

We hebben een leuk toernooi gehad en hebben al weer zin in het volgende toernooi in april.