U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

25 maart 2013

Isivol-Tornax Meisjes B


live door Saskia Koeleman en Anouk Haselberg

1e set: 18-25
De set begon met een mooie serie opslagen van Daniek. Ook Lara sloeg een aantal keer erg goed op. Nicky smashte de bal er keihard overheen. Zoë had de smaak te pakken en sloeg een ace. De tegenstander vroeg een time-out aan bij de stand 7-14 voor ons team.
Als het 14-20 staat in ons voordeel gaat Saskia het veld in ten koste van Naomi. De laatste punten werden nog gemaakt. Deze set eindigde uiteindelijk in 18-25 voor Tornax.

2e set: 13-25
Aan het begin van de set maakte Daniek al een mooie ace. Een goed begin van de set dus. De set was spannend, want het liep een hele tijd gelijk op. Er werd goed gespeeld en Zoë had een mooie serie opslagen. Ook Naomi zat er lekker in en maakte 2 aces achter elkaar. Er werd een time-out aangevraagd door de tegenstander bij de stand 10-11. Zoë werd ingewisseld voor Anouk bij de stand 11-19.
De tegenstander vroeg een time-out aan bij de stand van 13-23. Het mocht niet baten, de poging ons uit het spel te houden, want we wonnen de set met 13-23.

3e set: 25-18
Daniek begon met een paar mooie opslagen. Lara had een geweldig smash gemaakt, waartegen de tegenstanders niet bestand waren. We namen een time-out aan toen het 4-8 stond voor Isivol. Naomi had een goede aanval waarna de bal de grond raakte, en ons team scoorde. 
Na een achterstand was de opluchting groot toen Nicky scoorde met haar serve. De tegenstander nam een time-out bij de stand van 14-8 voor henzelf om ons uit het ritme te halen. Ondanks onze achterstand gaven we  niet op. Zoë had een paar mooie opslagen en Daniek had een mooie smash gemaakt. We kropen qua stand steeds dichter bij Isivol, maar na een dipje stond de teller toch op
23-17 voor de tegenstander. We verloren uiteindelijk met 25-18.

4e set: 23-25
Aan het begin van de 4e set hadden Esli en Lara een heel mooi blok. Naomi had een mooie serie opslagen. We vroegen een time-out aan toen het 8-13 stond voor ons. We vroegen een time-out aan bij een stand van 21-23 voor ons. Het was een spannende set, want net voor het einde van de set haalde Isivol ons weer in. Bij een stand van 23-23 werd Martje ingewisseld voor Nicky, die gelijk met een mooie smash een punt binnenhaalde voor Tornax. De tegenstander vroeg als een reactie op onze puntenwinst een time-out aan, de stand was dus 23-24 voor ons. Maar het mocht niet baten, want we wonnen die set met 23-25, en dus de wedstrijd was met 1-3 gewonnen door ons.