U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

7 april 2013

Tornax 10 kampioen!!!!!


Team 10 heeft de wedstrijdbokaal in ontvangst genomen!!!

Sensationele afsluiting TORNAX 10 !!

 

Op zaterdag 10 April was het zover, de laatste wedstrijd voor Tornax 10 van dit seizoen.

Om 8.15 uur vertrokken we met frisse moed naar Laren toe. In de auto’s zat de stemming er al goed in, er werd gevraagd of we wel een goede camera bij ons hadden voor het geval dat......

Hieruit blijkt dat het team weer zeer optimistisch was en dat ze er weer voor zouden gaan. Het is zo leuk om met zo’n enthousiaste groep kinderen de wedstrijden in te gaan.

 

De 1e wedstrijd om 9.00uur werd tegen Tornado 8 uit Laren gespeeld. We waren goed wakker en begonnen strijdlustig aan de wedstrijd. Als snel kwamen we op voorsprong en dat gaf vertrouwen. De eerste twee punten waren snel gescoord. Daarna volgde een tegen punt maar niet lang daarna kwamen we weer verder op voorsprong. De uitslag van deze wedstrijd was 5 —1 voor Tornax, wauw wat een mooi begin.

 

Even pauze en dan snel weer klaar staan om 9.30uur voor wedstrijd nr 2. Daar kwamen we Dash 6 uit Vorden tegen. We waren nog lekker warm van wedstrijd nr 1 en speelden weer een super mooi begin. De punten teller aan onze kant begon al weer mooi op te lopen. Ook Dash scoorde een tegen punt maar gelukkig bleven we scoren en hielden we de winst aan onze kant. Uislag hiervan was wederom 5 — 1 voor ons.

 

De eerste twee wedstrijden speelden we op veld 3 aan onze favoriete kant, het leek vandaag onze geluksdag op dat veld te worden. Om 10uur stonden we in positie voor Revoc 1 uit Rekken.

Oei dat team bleek toch een lastige tegenstander te zijn. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, de punten teller ging steeds gelijk op. We kwamen eerst op een achterstand van 1 — 0 maar konden de score weer gelijk trekken. En zo scoorden we om de beurten een punt. Wel viel het ons op dat het roulatie-systeem van dat team soms heel vreemd was.... we zagen 2 spelers wel erg vaak op het veld. Ondanks dat boden we goede weerstand en kwam de score op 3 — 3.  We bleven positief en gingen vol goede moed de laatste wedstrijd in.

 

Zo allemaal even iets lekkers en dan er weer tegen aan om 10.30uur tegen WSV 13 uit Warnsveld. Eerst nog even onze jel aan dan aan de slag. Het eerste punt viel aan onze kant en dat smaakte naar meer. De kinderen van WSV deden goed hun best maar het team uit Ruurlo kwam heel goed in de wedstrijd terecht.  Zo werd het uit eindelijk 5 — 0 voor ons.

Je kon heel duidelijk zien dat de kids goed vooruit zijn gegaan. In het veld stonden ze vaak in de “toets-positie”klaar en met veel vertrouwen werd daar gebruik van gemaakt. Ook het plezier straalde van de gezichten af en na elk punt dat werd gescoord was er een mooie reactie onderling en zijn er vele high-five’s uitgedeeld aan elkaar.

 

Na afloop wachten op de uitslag en wat was dat spannend zeg! Het even wachten duurde voor ons veel te lang, de spanning was van de gezichten af te lezen.

Maar om 11.30 uur was het zover en  mocht team Tornax 10 naar voren komen om de wedstrijd-bokaal in ontvangst te nemen. Wauw wat waren we blij en natuurlijk wilden we hem allemaal even vast houden.  Wat een geweldige afsluiting van een heel mooi seizoen,  goed gedaan allemaal !!