U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

4 augustus 2013

Love, Peace en Happiness .. Zwarte Cross 2013


Zondag 28 juli jl. hielp Tornax voor het derde jaar op rij bij de Zwarte Cross. In totaal hebben 18 Tornax leden en niet-Tornax leden geholpen op de Zwarte Cross om zo een mooie bijdrage te leveren voor de clubkas. We bemanden de ‘stuntbar’ 2.01, deze stond tussen de crossbaan en het festivalterrein in. We hadden over de dag verdeeld 3 diensten van 6 personen. De eerste dienst begon om 08:30 uur en de laatste eindigde om 22:00 uur.

Een aantal van Tornax moesten vroeg op. De eerste dienst begon al om 08:30 uur, dus dat betekende  rond 07:15 uur vertrek uit Ruurlo. Redelijk vroeg voor de zondagochtend. Toch was er in Lichtenvoorde al van alles aan de gang. Het terrein werd nog schoongeveegd van de vorige dag, strobalen werden verspreid over de modderplassen en het personeel meldde zich voor de dag.

Het thema van de Zwarte Cross was dit jaar Love, Peace & Happiness en daarom kregen de dames een mooi gekleurde rozenkrans voor in de haren. Deze rozenkrans was tot groot verdriet van sommige heren ;), alleen voor de dames.
Na een korte uitleg van onze (voor een aantal goed bekende) barhoofd Ciska konden we aan de slag… het drinken kon uit de koeling, buffetten met drinken werden klaargezet, treetjes werden alvast gevouwen en om 9:00uur ging de bar open. Onze eerste ‘klant’ bestelde bier en liep daarna door naar de naast ons gelegen pizza tent. Een goed ontbijt om de dag mee te beginnen.

De hele dag heeft het goed doorgelopen, met 6 stralen tegelijk werden de glazen met bier gevuld en dit ging soms nog niet snel genoeg. Liters bier, wijn, water en ook frisdranken werden er verkocht. 
De sfeer op de Zwarte Cross is altijd goed! Gezellige, vrolijke mensen zowel voor als achter de bar, dat maakt het zo leuk om op een van de grootste evenementen van Nederland te werken.

Een zeer geslaagde dag, vol  Love, Peace & Happiness!

Iedereen bedankt voor jullie inzet en hopelijk tot volgend jaar op de Zwarte Cross op 24, 25, 26 en 27 juli 2014!

 

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S