U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

18 oktober 2013

Tornax C1


Tornax C1 had zaterdag 12 Oktober een thuiswedstrijd om 14:00 uur.
Wij moesten tegen DVO 1 uit Hengelo.
Het was een spannende wedstrijd…

De 1e set: De set begon goed aan beide kanten. Helaas ging het even wat minder bij ons en daardoor kwamen we op een achterstand. De achterstand was ongeveer 16-8 voor DVO. Wij hebben elkaar toen goed aangemoedigd en toen ging het beter. Wij zijn toen met een goede opslag terug gekomen en hebben ongeveer 10 punten achter elkaar gewonnen. Het stond toen 16-18 voor ons. DVO was toch iets sterker en hebben net gewonnen met 21-25. Het stond toen 0-1 voor DVO.

De 2e set: Wij hadden overlegd dat we elkaar goed zouden aanmoedigen en dat deden we ook. Ook bij deze set was de spanning te snijden. Helaas was DVO toch iets sterker en hebben ze net gewonnen met 22-25. Het stond toen 2-0 voor DVO.

De 3e set: De set begon niet super. We zakten iets in, omdat we de vorige sets ook als hadden verloren. Hans nam een time-out en zei tegen ons “Moedig elkaar aan. Dat deden jullie in de vorige 2 sets heel goed. Hou dat vol.” Toen ging de set weer verder. We moedigden elkaar weer goed aan. Helaas haalde DVO veel punten binnen en wij wat minder. We hebben die set toen ook verloren met 15-25.

De 4e set: Dit was de laatste set. Heel veel geloofden er niet meer in dat we zouden winnen. Daardoor verloren we heel veel punten. Hans nam een wissel. Ik (Suzan) die op de bank zat met Lynn ging wisselen met Desi. Desi en ik snapte eerst niet waarom we moesten wisselen, maar het was, omdat we een lang iemand vooraan het net nodig hadden. We hebben toen weer een paar punten met Helaas, hebben we de set uiteindelijk verloren met 15-25. Uiteindelijk hebben we verloren met 0-4.

Groetjes Suzan Zieverink.