U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 oktober 2009

Een 4–0 zege voor Tornax JB


Zaterdag 10 oktober bezocht Tornax JB het team Dynamo in Neede en we hadden er zin in. Tijdens de warming up was er een goede sfeer en die werd nog beter toen de eerste set begon.

De eerste set knalden we er gelijk op los. Alles wat vorige week misging ging nu perfect. Goede opslagseries, service pass en de posities. Het liep lekker en de andere partij kon geen weerstand bieden. We wonnen de eerste set met 25 — 6. We keken een beetje verbaast want zo goed hadden we nog maar zelden gepresteerd.
In de tweede set ging het al gelijk minder want we gingen de tegenstander onderschatten. Gelukkig kwam er nog steeds geen gevaar van de andere kant van het net. De tweede set ging naar ons met een stand van 25 — 12. We ontdekte dat Jan een flashback had naar de roemruchte kampioenswedstrijd twee jaar geleden. Dezelfde coach.... Hij was met zijn team speciaal uit Neede gekomen om naar die wedstrijd te kijken.
Als wij zouden winnen waren wij kampioen en als we zouden verliezen gingen zij er met de titel vandoor. Maar we wonnen en toen ging de coach weg, zonder ons te feliciteren. Daar hebben we hard om moeten lachen.
De derde set begon en we gingen weer lachend het veld op en dat irriteerde de andere coach. Door middel van goed samenspel wonnen we ook die set met 25 — 14.
Jan wilde de volle punten maar we werden in de laatste set nog bijna verrast. Ze kwamen terug tot 23 — 21. Toch wisten we goed met die druk om te gaan en maakte het af 25 — 21.

Dat betekent een goede overwinning en de volle punten voor Tornax.

Alle spelers van Dynamo gaven braaf een handje behalve de coach.

Groetjes, Onne.