U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

20 december 2013

Meisjes Tornax niveau 4 team 3 kampioen


Ze spelen krap 4 maanden samen, zijn mega-enthousiast en laten hun tegenstander een poepie ruiken .... we hebben het natuurlijk over ... team 3 van niveau 4!!!

Zaterdag speelden ze dan eindelijk thuis, in hun eigen vertrouwde sporthal. In gezelschap van een ware Jingle Bells mascotte-hond begonnen ze aan hun eerste wedstrijd tegen Dynamo-Neede. Onder luid gejoel van trouwe papa en mama-fans begonnen ze hun wedstrijd. Soms stonden ze even voor, soms een paar puntjes achter. Maar … van opgeven geen sprake! Dus na wat punten achterstand werd er effe een aantal keer flink opgeslagen en jawel hoor, de eerste set was al binnen!

In de 2de set had Anouk een aantal goede strakke opslagen, waardoor ze al snel lekker voor stonden. Op het laatst toch nog spannend, maar gelukkig ving Sophie met haar mooie onderhandse, de ballen goed op. En ja hoor, 2-0.

Meteen door naar de volgende wedstrijd tegen Gorssel. Dat werd spannend. Er werd her en der wat gesmoesd op de tribune, wat bleek: de meiden konden kampioen worden! Moesten ze wel met 2-0 winnen.

Dat werd niet makkelijk, want Gorssel ging goed van start. Maar daar had je Eline met haar mooie bovenhandse aan het net. Hup, zo een gaatje gevonden aan de overkant. Ook Laura, die het liefste wil smashen, ging er helemaal voor. Op de knieën gleed ze door het veld en ja hoor, ze had 'm, weer een puntje erbij! En de eerste gewonnen set was al een feit.

Maar zou de tweede ook gaan lukken? Nila sloeg op met haar stabiele opslag, hup 3 puntjes erbij. Ook Mirthe, die haar eerste wedstrijd speelde, had een paar mooie reddingen. Het werd nog even spannend toen Gorssel voor stond.

Coach André bleef als altijd rustig en vol vertrouwen. En dat was maar goed ook. Want doorzetten kunnen die meiden wel!! Dus tandje erbij en …. kampioen!!