U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

31 december 2013

Team 8 niveau 3


Mooi resultaten en echt Teamwork!

Op zaterdag 7 December vertrokken Nora, Isa, Anna, Annelie en Sam naar de sporthal in Beltrum toe.

Drukke dag daar want er werden veel wedstrijden gespeeld.

Snel omkleden, even warm lopen en nog even inspelen en toen was Tornax 6 er klaar voor !

 

Om 11:12 uur stonden ze tegenover Harfsen 3. De meiden moesten er even inkomen (misschien teveel pepernoten gegeten ....) maar na 3 minuten werd het toch 1- 0.

Wel blijven concentreren want 1 minuutje later werd het 1 — 1. Maar dat houdt de meiden ook scherp zo’n gelijk spel want daarna stond er 2 — 1 op het bord en even later volgde 3 — 1. In de laatste minuten wist Harfsen 3 nog een punt te pakken waardoor de eindstand 3 — 2 werd.

 

Ze konden gelijk in het veld blijven staan want om 11:24 uur begon de wedstrijd tegen Dynamo 8. De meiden waren al lekker ingespeeld en begonnen de wedstrijd goed. Dynamo was ook goed ingespeeld want beide teams waren aan elkaar gewaagd. Na 5 minuten stond het eerste punt voor Tornax op het scorebord. Al snel volgde 2- 0 en 3 — 0.

Dynamo scoorde ook  een punt maar Tornax bleef sterke ballen gooien en mooi vang- en toets-werk leveren. Eindscore 5 — 1.

 

Zo nu even pauze en dan er weer tegen aan. Om 12:00 uur begon de wedstrijd tegen Avanti 4. Team met 3 jongens en 2 meiden die alles in de strijd gooiden.

Zeer mooie partij waarbij echt goed teamwork was te zien. Tornax kwam eerst op een 0-1 achterstand en wist het daarna weer gelijk te trekken. Even later opnieuw een achterstand maar door een bal die heel ver werd uitgeslagen werd het 2- 2.

 

Al met al een leuke ochtend met mooie resultaten, de meiden hebben echt teamwork met z’n vijfjes laten zien.

Goed gedaan meiden en zeker een compliment voor coach Ingrid die meiden echt super in de westrijden heeft begeleid.