U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 januari 2014

Team 9 niveau 1


Drie gewonnen, 1 verloren!

Op zaterdag 11 januari was er voor niveau 1 (Tornax 9) een toernooi in Warnsveld. Marleen was helaas ziek, maar met Femke, Fleur, Corine, Renske en Marije was er gelukkig een voldoende groot team. Met even zoveel ouders en 2 grote mascottes was er een grote vertegenwoordiging vanĀ  Tornax aanwezig.

De poule bestond uit slechts 3 teams, waardoor we 2x2 wedstrijden tegen respectievelijk Dash 11 en WSV 16 moesten spelen.

De eerste wedstijd tegen Dash bleef het heel lang gelijk, de teams waren erg aan elkaar gewaagd. Er werd door ons goed gegooid en gevangen. Na het eerste punt kregen we snel een punt tegen. Gelukkig konden we nog met 2-1 winnen.

Na een pauze was een wedstrijd tegen WSV, die daarvoor met 7-0 van Dash verloren had; dat moest voor ons dus ook te doen zijn! Het ging niet heel erg gemakkelijk, maar resulteerde wel in overwinning met 4-2.

Direct aansluitend moest de tweede wedstrijd tegen Dash worden gespeeld. Het tempo lag hier vrij hoog, doordat Dash veel sneller gooide dan in de eerste wedstrijd. Het draaien bij ons ging niet vlot genoeg om op tijd klaar te staan. Het vangen mislukte daardoor nog al eens. Er werd verloren met 4-0.

Tot slot moesten we nogmaals tegen WSV spelen. Hier waren de rollen precies omgedraaid. WSV had veel tijd nodig om te gooien. Daardoor konden we goed letten op het draaien. De concentratie begon echter al wel af te nemen, waardoor de bal niet altijd goed gevangen werd. Toch waren we veel sterker dan WSV en hebben gewonnen met 3-0.

Zeer tevreden zijn we naar huis gegaan, na een gezellige sportieve morgen!