U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 februari 2014

Tornax MC1 - Longa59 MC1


Tornax MC1 moest zaterdag 25 januari tegen longa’59 MC1 volleyballen in Lichtenvoorde om 12:30

Eerste set:
De penetratie van rechtsachter ging er goed. We stonden daarom ook voor met 8-6 voor. Ilse moest telkens heen en weer lopen voor de ballen, omdat zei rechtsachter stond en dus moest set-uppen. Dat ging heel goed. Het stond alleen helaas wel 12-11 voor de Longa’59 MC1. Uit eindelijk hebben we de set verloren met 19-25.
Het staat nu in sets 1-0 voor Longa’59 MC1.

Tweede set:
De spelverdeler vergeet soms wel een om naar voren te lopen om te set-uppen. De spelverdeler moet even zijn positie zoeken. Daardoor draait het even niet zo lekker. Maar dan is Mileen aan de beurt met opslaan en heeft een hele mooie serie. Dan komt Ilse zei heeft dan een hele goede blok en een mooie smash. De penetratie van rechtsachter gaat goed bij Mileen. Dan is Anouk aan de beurt met opslaan ze heeft een hele goede opslag. We zetten lekker druk op de tegenstander, Suzan heeft een mooie smash. Maar helaas maakt ze soms ook wel een foutjes met de aanval. De penetratie gaat heel vaak goed en iedereen zit er ook lekker in. Uiteindelijk is het 25-21 geworden.
Het staat nu in sets 2-0 voor Longa’59 MC1.

Derde set:
Iedereen begint steeds beter te wennen aan penetratie van rechtsachter het gaat ook een stuk beter en iedereen weet waar die moet staan. We stonden daardoor ook voor, maar helaas komt de tegenstander weer dichterbij. De tegenstander neemt een time-out. Het staat nu 23-19 voor ons. We gaan nu proberen het af te maken...Het lukt. We hebben met 25-19 gewonnen.
Het staat nu in sets 2-1 voor Longa’59 MC1

Vierde set:
We gaan proberen deze set te winnen en dat we dan nog een set moeten spelen en die dan ook winnen. Helaas we komen maar niet in het spel. De tegenstander is gewoon iets te sterk voor ons. In zin geheel loopt het gewoon niet. We kunnen ook geen wissel doen, omdat we maar met z’n 6en zijn, omdat Desi en Lynn er niet zijn. Lynn is er in de 1e set wel geweest, maar moest toen weg. Daardoor hebben we ook verloren met 25-11.
Uiteindelijk is het 3-1 geworden voor Longa’59 MC1.

Ik vond het wel een leuke wedstrijd ook al hebben we verloren.

Groetjes Suzan Zieverink.