U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

24 februari 2014

Werken bij de Zwarte Cross - meld je nog snel aan


Beste leden,
De Zwarte Cross staat weer voor de deur!
Dit jaar zal de 18e editie plaatsvinden op 24, 25, 26 en 27 juli 2014.
Dit zal het vierde jaar worden dat Tornax helpt bij de Zwarte Cross. De leden die voorgaande keren hebben geholpen, hoeven we niet meer te overtuigen om te helpen. De leden die het voorgaande jaren hebben moeten missen, krijgen dit jaar opnieuw een kans! Want wat is er nu leuker om met je eigen team/leden van de vereniging/vrienden een bardienst bij de Zwarte Cross te draaien en op die manier geld op te halen voor de vereniging (‚¬5 per uur, per persoon)?! Daarnaast krijg je 1 vrijkaartje voor eigen gebruik!

Alles staat weer in de startblokken en we doen graag weer een beroep op jullie!
De zwarte cross is ook dit jaar niet meer alleen op zoek naar barmedewerkers, maar ook naar verkeersregelaars, serviceteams voor terrassen, personeel voor muntinname spoeltoiletten en stewards. Samen een bardienst draaien, daar gaat onze voorkeur naar uit. Wil jij toch graag een van de andere taken, dan kijken wij of er genoeg mensen zijn die dit ook willen. Let wel op, de verkeersregelaars dienen in het bezit te zijn van een certificaat alvorens ze mogen werken. Ruim voor het festival organiseert de Zwarte Cross een cursusavond i.s.m. de Politie waaraan de medewerkers kosteloos kunnen deelnemen. Zonder dit certificaat is inzet niet mogelijk.
De Zwarte Cross geeft aan dat het animo vanuit verenigingen om te werken bij de Zwarte Cross steeds groter wordt.  We kunnen onze voorkeur voor dag- of avonddienst doorgeven, maar zij kunnen niet garanderen dat dit lukt.
Dus…
Lijkt het je leuk een bardienst te draaien bij de Zwarte Cross en zo geld op te halen voor de vereniging? Meldt je dan voor 26 februari a.s. aan via info@tornax.nl
Let op! Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn. 
Je mag ook vrienden/familie/kennissen/collega’s/buren etc. vragen om namens Tornax te helpen.  Deze namen ook graag aanmelden via bovenstaand email adres.

We hopen dat jullie net als voorgaande jaren in grote aantallen gebruik gaan maken van deze uitnodiging. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Groeten!