U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 maart 2014

mini-toernooi in Vorden


T-shirts vergeten, maar toch goed gespeeld!

Vandaag  (08-03-`14) moest er gespeeld worden in Vorden met dit mooie lente weer.

Gelukkig vroeg op de ochtend en maar 3 wedstrijdjes, waardoor er tijd over blijft om daarna te gaan genieten van het weer. Oeps daar hadden we toch een t-shirt probleem, waar waren ze nu. Niet bij Corine, we hebben het opgelost,  4 shirts hadden we en daarnaast nog 2 oranje shirts. Viel niemand op.

De meiden waren vandaag  met 6 meiden sterk aanwezig, Fleur, Femke, Corine, Marleen, Marije en Fynn Geurtsen was voor het eerst erbij met een wedstrijd en ze heeft het super gedaan, net als alle andere meiden. Draaien is soms lastig als ze bezig zijn zo ook verdelen over het veld, maar dat mocht de pret bij de meiden niet drukken.

Wedstrijden:

Dash 12  - Tornax 9:

Tornax  9 meiden deden het gelijk goed en waren super sterk. En Fleur scoorde met het eerste punt, super Fleur! Ze speelde Dash zo weg. Hebben dus gewonnen met:

1 — 5

 

Tornax 9 -  Rivo 5:

Het was een spel om van te genieten, ze speelde goed op elkaar beide teams en het bleef spannend tot op het laatste minuut van de wedstrijd. Hebben dus weer gewonnen:

2 — 1

 

Tornax 9 — WSV 16:

Deze laatste wedstrijd was ook weer mooi om te zien, dat maakte dus dat deze laatste ook moeilijker.  Ze waren zeer aan elkaar gewaagd, maar de tegenstander bleek toch iets sterker te zijn. Jammer, maar je kunt niet alles winnen, verliezen hoort er ook bij. Niet leuk, maar day maakt jullie dan juist weer zo sterk meiden.

 

Super gedaan meiden!

Iedereen bedankt voor de support en coachen.