U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

2 april 2014

team 7 naar Vorden


Weer top gespeeld!

Dit keer reizen we af naar Vorden. Om 10.30 staat de eerste wedstrijd tegen Dash gepland. Zonder warm te kunnen spelen, vanwege de wel heel beperkte ruimte, gaan we van start.

Na 3 minuten staan we dan toch voor met 1-0 maar niet veel later staat het 1-1. En dan staan we ineens achter door een bal die net via het net bij ons op de grond valt. 1-2. Dit kunnen we niet op ons laten zitten en het wordt, na goed samenspel, al snel 2-2. De volgende is weer voor Dash, 3-2 maar we maken snel gelijk, 3-3 en winnen dan ook het laatste punt. Tornax-Dash 4-3!

De tweede wedstrijd is tegen Eefde. Ook hier gaan we voortvarend van start. Na 5 minuten staan we op een 2-0 voorsprong maar door een aantal inschattingsfoutjes komt Eefde terug tot 2-1 maar dat was ook hun laatste punt. De dames zijn fel en staan op scherp; 3-1! Ondanks de vele ballen die in het publiek terecht komen laten de dames zich niet van de wijs brengen. Er wordt zelfs een rol gemaakt om de bal maar in eigen bezit te houden. Een kopbal volgt en de dames sluiten af met een overtuigende 4-1!

Dan is Vios Beltrum aan de beurt. Direct staat Tornax op voorsprong maar Vios komt terug tot 1-1. Vervolgens pakt Vios nog 1 punt maar daarna is het gebeurd. De dames spelen de wedstrijd van hun leven en staan goed op te slaan. Ook hebben ze ‘de zwakke’ plek van de tegenstander in de gaten waardoor de wedstrijd wordt gewonnen met maar liefst 7-2. Top meiden!

Dan denk je dat ze geen energie meer hebben voor hun 4de en laatste wedstrijd maar niets is minder waar! De dames zijn vastbesloten om met de volle winst naar huis te gaan. Ze gaan niet voor minder maar moeten daarvoor nog wel even afrekenen met DVO uit Hengelo. DVO blijkt een lastige tegenstander. Tornax staat in mum van tijd met 3-0 voor maar door een paar slordige foutjes weet DVO terug te komen tot 4-3. Uiteindelijk zijn onze meiden te sterk voor DVO en winnen ze de wedstrijd met 5-3!

Goed gedaan Tornax 7, het was een genot om jullie zo fanatiek te zien spelen!