U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 april 2014

Team 3 niveau 4


Warnsveld de Kei, 12 april 2014

Eerste wedstrijd:

Tegen dit team hadden we al 2 keer gespeeld, ook de vorige wedstrijd, toen makkelijk gewonnen. Deze keer was het iets moeilijker. De eerste set hadden we met 31-13 gewonnen en de tweede met 27-18. Mooie opslagen, goed geoefend, en de beste samenwerking, team 3 ging er helemaal voor! Anouk met haar mooie opslagen, Anna, zoals gewoonlijk supersnel, Mirthe, die zo mooi kan toetsen, Isa, die bijna alle ballen haalt en Eline, met haar bovenhandse, elke bal kwam in een hoekje.

Na een half uurtje pauze weer aan de bak.

De tweede wedstrijd streden we om de eerste en tweede plek, we konden kampioen worden, en daar gingen we dan ook voor. De eerste set waren de meiden super zenuwachtig terwijl we bijna de hele tijd meer dan 8 punten voor stonden. Het was steeds, eerst de één, dan de ander aan het opslaan. Er werd lekker vaak gewisseld en zo bleef je nooit lang uit. De eerste set hebben we met 28-14 gewonnen. Je zou denken dat de zenuwen nu weg waren maar nee hoor, ze waren er nog steeds. De tweede set hebben we met 25-14 gewonnen en nu zijn we: kampioenen!!!

Na de wedstrijd kregen we van alle kanten felicitaties. Er werd een grote chocolade-medaille om ons nek gehangen en natuurlijk ook nog een echte!!

De coach en de papa's en mama's trakteerden daarna ook nog op frietjes, jammie!!