U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

17 oktober 2009

Heren 2 stoomt door


Labyellov Heren 4 – Tornax Heren 2

Uitslag: 0-4

Heren 2 reloaded

Hoofdstuk 5

‘Steviger in het zadel’

Vandaag stond labyellov op ons programma. Weetje wel, labyellov, wat volleybal is, maar dan andersom. Dat hebben we gemerkt. In de zin dat het volleybal van ons moest komen vandaag.

Dat was ook het doel, volleyballen. Dan hadden we geen last van de tegenstander. Dat was het idee. En de eerste set begon niet zo heel erg bagger. Maar al gauw leek het een vervelende middag te worden. De eerste set eindigde ook in een dramatische 22-25 voor ons.

In de 2e set werd Tommy vervangen door niemand minder dan BENNIE. De ervaring in eigen persoon. Het doel was simpel. Het spel weer iets de goeie kant op helpen. En langzaam maar zeker, ging het steeds stukjes beter. Aan het eind werd er nog even getreuzeld, maar dan toch met 16-25 gewonnen.

Iets wat nog steeds niet het verschil in klasse weergaf. Maar het ging de goeie kant op. in de 3e set ging het er nog meer op lijken. Tommy kwam weer in het veld. Er was veel service druk van onze kant. Iets wat ook een grote bijdrage leverde aan de stand. De eindstand van 09-25 leek er meer op. Al was het nog steeds geen goeie weerspiegeling van de wedstrijd. En het was ook niet dat we ons beste volleybal speelden.

In de 4e set kwam Hans er in voor Luuk. Er werd wat minder gespeeld in dan in de 3e. Maar dat mocht niet zo deren. Ook nog noemenswaardig was een 6 maal gespeelde bal van labyellov. Daar waar wij op de kleuterschool, de kunst van het tellen onder de knie hebben gekregen(was de bedoeling althans). Werd een bal toch anders beoordeeld. De scheids meende namelijk niet dat de bal 6 keer gespeeld werd. Zoals wij wel keurig geteld hadden. De daarop volgende vangbal van Tommy werd dus afgefloten. Maar goed shit happens. De Scheids had ook grote lol toen ik(eerder in de wedstrijd) naar een bal dook, en halverwege, toch besloot om hem bovenhands te pakken. Dat zag er dan ook heel raar uit. Maar het scoorde.

Aan het eind duurde het nog eventjes. Er werd wat geëxperimenteerd met sprongopslagen. Wat 2 speler minstens 1 keer goed deden. Daar waar de 3e direct faalde. Tommy, we zeiden ook nog dat je het niet moest doen (volgende keer beter boeddha). 16-25 was de eindstand.

Afijn. Uiteindelijk wil ik deze wedstrijd bestempelen met. Bijna redelijk. En we hebben wel gewoon 5 punten.

In de kantine werd nog een beetje nagepraat. En werden de plannen gemaakt voor de rest van de middag. Daar waar ik later op terug kom. Ook hebben wij een klein stukje van de wedstrijd van labyellov dames 1 gezien. Althans het inspelen. Er werd aandachtig gekeken. Hans sprak op een gegeven moment zijn lof uit over de aanvalsslag van een van de labyellov speelsters. Waarna ik toegaf dat ik naar de speelster zelf keek. Tjah. Wat moest ik dan, ze was blond. En uit onderzoek is gebleken dat ik natuurlijk, blond georiënteerd ben(hoe verzin je het…). En bovendien. De kleding sponsor stond vermeld op het broekje. Op de rechterbil om precies te zijn. Wat moet ik dan?!

Hierbij ook het verzoek aan de jongedame van labyellov dames 1 met rugnummer 4. Om even contact op te nemen via de Tornax Heren 2 hyves, als je dit leest.

Het wordt hier ook met de week erger.

En dan nog iets. U als lezer hebt natuurlijk de titel van dit hoofdstuk gelezen. Die zal ik nu even proberen te verklaren.

Vandaag was ook de dag van de ontmoeting tussen Avanti en Reflex. Wat onze 2 achtervolgers zijn. Waarvan, Reflex het dichtst achter ons aan kwam.

Vanmiddag hebben wij een gezelschap spionnen naar Lochem gestuurd. Geheimagent 006,5 en 006,75 om precies te zijn. Waarna deze nog versterking kregen van agent 006,85. Hier hebben we mogen aanschouwen dat Avanti(hierna benoemd als Vrienden van Avanti) Reflex op conditie klopte. Met 3-2 wel te verstaan. Met een bewogen slotfase.

Een kleine inschattingsfout van mijn kant echter. Ik werd meteen herkent toen ik de zaal in kwam. Ondanks dat mijn haar toch een paar tinten lichter is, zonder gel. Afijn

Wij hebben gezien en geleerd. En tevreden naar huis gegaan.

Groetjes,

PP