U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 mei 2015

Heren recreanten kampioen Achterhoek


Verslag van Andre van der Toorn:
we zijn net terug van het toernooi in het altijd mooie Borculo. We konden meedoen omdat BOVO niet kon (of niet durfde, dat gaan we nog uitzoeken). We werden dus van harte welkom geheten als vervangers met de opmerking “leuk dat jullie willen invallen”.  Nou......dat hebben ze geweten. We konden 1 team uit Aalten herkennen. Voor de rest nieuwe teams. Duiven, Doetinchem, alle windstreken streken neer in Borculo.

We moesten helpen de netten op te bouwen, maar gelukkig woont Bennie in Borculo, dus dat was al geregeld. Met 7 man (ja Bart, 1 reserve is fijn hoor) gingen we aan het ballen. 1e wedstrijd tegen Ijzerlo. Meteen een gelijkspel. Shit punten kwijt. 2e en 3e wedstrijd werden ook een gelijkspel. (Orion en ???). We dachten al niet meer aan een 1e of 2e plek (en door naar districtkampioenschappen). 4e wedstrijd wonnen we echter en daarna was alles weer open. De concurrentie snoepte elkaar ook punten af en opeens zouden we bij een overwinning in de laatste wedstrijd zomaar kampioen kunnen worden. Nou....... WE ZIJN KAMPIOEN GEWORDEN!!!!!!!

Het zelfgetapte bier (dank Leendert) smaakte heerlijk. En ook de bitterballen, die iedereen trouwens kreeg, waren heerlijk.
Andre: “Het was een memorabele avond.......op je 44 nog eens kampioen worden.....”

Noot van het bestuur: Op 6 juni mogen de heren deelnemen aan de districtskampioenschappen in Warnsveld. Succces heren!!