U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

8 juni 2015

The Tornax recreanten story continues....


Door de overwinning in Borculo hadden we ons geplaatst voor het Regio Kampioenschap voor de Recreanten in Warnveld. Dit zou gehouden worden op 6 juni. Uiteraard hebben we aangegeven hier graag aan mee te willen doen. Mooi in de buurt. Lekker dagje ballen en wie weet wat voor moois er nog gebeurd.

Kregen we in de week voor 6 juni bericht dat het toernooi verplaatst was naar het altijd mooie (denk ik) Uddel. Of all places......Uddel, geen idee waar dat ligt. Maar gelukkig brengt internet uitkomst.
Uddel, heren, is een pitoresk plaatsje.......richting Harderwijk. Gewoon 75 kilometer van Ruurlo!!
Hmmm. Best ver, maar ja, we waren aangemeld, en er kwam weinig gemor, dus Uddel of Warnsveld, Tornax zal er zijn.

Gelukkig hoefden we er pas om 10 uur te zijn dus we konden om 8.30 uur vertrekken. Na een vrijdagavond op Reurpop best vroeg.

Eenmaal aangekomen in Uddel bleek dat iedereen er veel zin in had. De tegenstanders worden steeds sterker, dus dat we hier fluitend de overwinning zouden gaan halen was niet helemaal de verwachting. Gelukkig konden we weer op het meespelen van Peter rekenen. Een stabiele factor in het team met “jonge” honden en geroutineerde krachten. Je hebt nu eenmaal waterdragers en sterspelers. De eerste categorie heb ik gezien, de laatste zoek ik nog.

Na drie wedstrijden en een geweldige teamprestatie zijn we uiteindelijk derde geworden op dit toernooi, met naar ik me herinner totaal 14 teams. Een geweldige prestatie. En wat nog mooier is.....

We mogen naar het Nederlands Kampioenschap Recreantenvolleybal. 5 september in Utrecht!!!!!
Uiteraard hebben we daar in de kantine op geproost. Omdat een paar spelers ‘s avonds andere verplichtingen had zijn we niet al te lang blijven hangen, maar ach, bij Leendert in de tuin smaakt het bier ook prima!

Heren, een geweldige prestatie.

Voor degene die bewegende beelden wil zien bijgaand een link naar youtube. Let op, kijken is wel op eigen risico

https://youtu.be/S6wSvZNP9H8


Oh ja, indien iemand als toeschouwer mee wil naar het NK in Utrecht, ik denk wel dat we kaarten kunnen regelen.

groeten,
André