U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

16 oktober 2015

EHBSO


Clubvooruit organiseert op 23 november a.s. een extra cursusavond EHB(S)O bij de Huve in Eibergen. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen maar ook wat u vooral moet laten. U verkrijgt kennis van de meest voorkomende sportletsels, de oorzaken en gevolgen. U leert de gevolgen van het sportletsel beperkt te houden. U krijgt inzicht in de wijze waarop sportletsels kunnen worden voorkomen. U raakt op de hoogte van effectieve blessurepreventieve maatregelen.
Sporten is een gezonde bezigheid, toch krijgen sporters ook met sportletsels te maken. De eerstehulpverlener heeft een belangrijke functie bij het beperken van de schade die sporters tijdens het sporten op kunnen lopen. Goede eerste hulp kan erger voorkomen. Het herstel van een sportblessure begint op het moment dat de eerste hulp wordt geboden. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a. sportletsels, stabiele zijligging, stoornissen in het bewustzijn, letsels van spieren en pezen en letsels van botten en gewrichten. Uiteraard kunt u tijdens de cursus zelf ook onderwerpen aandragen.
De cursus telt mee voor licentiepunten voor trainers!

Wanneer
De avond vindt plaats op maandagavond 23 november bij De Huve in Eibergen en wordt verzorgd door Ernst-Jan Somsen. Inloop vanaf 19.00, aanvang 19.30 uur einde ongeveer 22.00 uur
Kosten
De deelnamekosten zijn  € 10,– per deelnemer. Wilt u dit bedrag s.v.p. overmaken op:
NL 53 RABO 0167954407 t.n.v. Clubvooruit te Eibergen, o.v.v. naam deelnemer & naam vereniging/club.

Meer informatie of opgeven?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Clubvooruit telefoon 0545-472502 of via email: info@clubvooruit.nl. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website. U kunt zich opgeven uiterlijk tot maandag 16 november. Uw aanmelding is definitief nadat de deelnamekosten zijn overgemaakt.