U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

1 februari 2016

De Naober nieuwe sponsor Tornax Heren 1


Het eerste herenteam van volleybalvereniging Tornax uit Ruurlo heeft een nieuwe hoofdsponsor in de vorm van Plaza ’t Snackhuus en De Naober. Rob Dolphijn, eigenaar van de Ruurlose cafetaria en dinercafé, draagt de volleybalsport een warm hart toe en hoopt dat het spel van Heren 1 tot nog grotere hoogtes stijgt in de nieuwe door hem gesponsorde tenues.

Tornax Heren 1 speelde afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue dat, naast een wedstrijdshirt en -broek, bestaat uit een trainingspak in de Tornax-kleuren oranje en zwart. Met succes, want er werd gewonnen van tegenstander BoVo uit Aalten. De sponsordeal met De Noaber/Plaza ‘t Snackhuus is afgesloten voor minimaal drie jaar. Heren 1-aanvoerder Marcel Giesen: “Het is een win-win situatie. Natuurlijk zijn wij erg blij met de nieuwe tenues en tegelijkertijd promoten we Plaza ’t Snackhuus en Dinercafé De Naober in de regio als we wedstrijden spelen. Bij deze nodigen we eigenaar Rob Dolphijn uit om onze prestaties in het veld een keer te komen aanschouwen.”

Florerende club
Heren 1 draait mee in de top van de 1e klasse en is een mooi boegbeeld van de florerende Ruurlose volleybalvereniging Tornax, die bijna tweehonderd leden telt. Naast een groot aantal dames- en meisjesteams is er ook een team dat geheel uit jongens bestaat. Dat is best uniek, aangezien er veel meer meisjes dan jongens volleyballen en veel jeugdteams gemengd zijn. “Doordat we een jongensteam hebben, is er een goede doorstroming van de jeugd naar de heren, jonge spelers kunnen af en toe mee met de heren om zo al aan het hogere niveau te proeven”, aldus Giesen. “Eigenlijk hopen we dat er nog meer animo komt voor het herenvolleybal en er wat oud-spelers, die momenteel ergens anders studeren of spelen, terugkomen naar Tornax. Dan kan er een tweede herenteam geformeerd worden.”


Op de foto:
V.l.n.r. bovenste rij: Björn Stomps, Luuk Rouwhorst, Onne Jelier, Bart Klokman, Altwin Wopereis, Marcel Giesen. Onderste rij: Henri Geerdink (trainer/coach), Ruben Taken, Rob Dolphijn (eigenaar/sponsor), Niek van Woudenberg, Twan Wullink, Aad Beijk ontbreekt.