U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

27 juni 2016

Zondag 14 augustus Tornax Beachvolleybaltoernooi


Op zondag 14 augustus organiseren wij als Volleybalvereniging tijdens de Reurlse Pompdagen een beachvolleybaltoernooi midden in de Dorpsstraat. Voor de kids tussen de 12 en 16 jaar is er een open inschrijving en zal bij voldoende animo een jeugdtoernooi plaatsvinden. Daarbij zal worden gespeeld in teams van 4 personen. Bij de senioren wordt gespeeld in teams van 2 en 3 personen.

De recreatievelingen kunnen spelen in mixteams van 3 personen waarbij er te allen tijde tenminste 1 dame in het veld dient te staan. Binnen de prestatieklasse (vanaf 1e klasse niveau) wordt 2 tegen 2 gespeeld. Het gehele toernooi vindt plaats van ±12:00 uur tot 20:30 uur. Indien er bij de jeugd voldoende inschrijvingen zijn, zal het jeugdtoernooi plaatsvinden van ±12:00 uur tot 15:00 uur. De andere teams zullen starten tussen 14:00 uur en 15:00 uur.
 
Durf jij het aan om tijdens de Reurlse Pompdagen lekker in het zonnetje, met de voeten in het zand, een paar potjes te beachvolleyballen? Twijfel dan niet en geef je direct op voor het Tornax Beachvolleybaltoernooi 2016. Oja… voor senioren is het inschrijftarief slechts € 15,- per team, voor de jeugd zijn de kosten € 5 per team.

Schrijf je nu in


Hopelijk tot zondag 14 augustus!
 
Met vriendelijke groet,

Henri, Peter-Paul & Luuk
Organisatie Tornax beachvolleybaltoernooi