U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 januari 2017

Uitnodiging spelregelcafe voor alle jeugdleden vanaf 12 jaar van Tornax


Hallo jeugdleden,

Word jij de master in volleybal bij Tornax? Wij dagen je uit!!

Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker: meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op 4 februari 2017 voor alle jeugdleden een Spelregelcafé in de sporthal te Ruurlo. Het Spelregelcafé opent haar deuren om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur.

Indien je niet aanwezig kunt zijn dan ontvangen wij graag een mail met jouw afmelding. Zodat we in een later stadium voor degenen die hebben afgemeld alsnog een Spelregelcafé kunnen organiseren.

Neem je laptop of tablet mee!

Om je optimaal voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl. Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom met volleybalmasterz.nl leer je op een leuke en handige manier de spelregels beter begrijpen.

Tijdens het spelregelcafé gaan we met zijn alle proberen het spelregelbewijs te halen. Daarmee mag je ook wedstrijden van mini- en jeugdleden fluiten. Mocht je nog geen account hebben op volleybal.nl, maak deze dan aan: je hebt hem nodig om de afsluitende toets te maken.

Graag zien wij jou op 4 februari om 09.00 uur in de sporthal.

Neem je laptop of tablet mee om het spelregelbewijs te doen.

Groeten,

TC Tornax, Marcel Giesen en Ineke Nijen Es

volleybalvereniging Tornax
Groenloseweg 19
7261 AM   Ruurlo
tel. 06-12994368