U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

9 maart 2017

Intersport Borculo, nieuwe sponsor voor Tornax en aantrekkelijke ledenacties


Volleybalvereniging Tornax uit Ruurlo heeft een nieuwe sponsor in de vorm van Intersport Borculo. Richard Wentink en Jeroen ter Bras van Intersport Borculo hebben woensdag 1 maart het 3-jarig sponsorcontract ondertekent. Naast een mooie sponsorbijdrage zijn er voor alle leden de komende jaren ook aantrekkelijke ledenacties.

De sponsordeal is afgesloten voor minimaal drie jaar. Ineke Nijen Es: “het is een win-win situatie”. Eind maart krijgen alle leden de gelegenheid om een mooie trainingsoutfit voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te schaffen en op 21 april wordt er voor onze leden een 20% korting avond gehouden bij Intersport Borculo.
“Wij zijn erg enthousiast omdat onze leden ook direct kunnen profiteren van deze sponsordeal”.

Sponsor van een florerende club

Heren 1 is kampioenskandidaat in de 1e klasse en is een mooi boegbeeld van de florerende Ruurlose volleybalvereniging Tornax, die bijna tweehonderd leden telt. Naast een groot aantal mini’s, dames- en meisjesteams heeft Tornax ook een jongensteam. Dat is best uniek, aangezien er veel meer meisjes dan jongens volleyballen en veel jeugdteams bij andere verenigingen gemengd zijn. Ook de recreantenafdeling bestaat inmiddels uit een drietal teams. Naast een dames- en herenteam is er sinds dit jaar een recreanten mixteam volleyballend op een 1e klasse niveau.Op de foto Jeroen ter Bras (Intersport), Ineke Nijen Es, Corry Giesen (bestuur Tornax) en Richard Wentink (bedrijfsleider Intersport Borculo).