U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

17 april 2017

Topper Seesing Personeel Orion tegen AdvisieSSS


Het Heren 1 team van Seesing Personeel | Orion speelt weer een toonaangevende rol in de Vaderlandse Heren-eredivisie. Nadat in een eerder stadium de vaderlandse beker werd gewonnen maken de mannen van Seesing Personeel Orion zich nu op voor het tweeluik tegen Advisie/SSS. De winnaar over deze twee wedstrijden plaats zich voor de finale van het landskampioenschap.

Graag nodigen wij uw vereniging uit om bij de thuiswedstrijd tegen Advisie/SSS op zaterdagavond 22 april om 20:00 uur in de Doetinchemse Topsporthal aanwezig te zijn en de mannen van Seesing Personeel Orion te steunen in hun ‘road to victory” richting het landskampioenschap.

Indien u aangeeft met hoeveel personen (jeugd en/of volwassenen) u wilt komen zorgen wij dat de entreekaarten à € 2,50 per persoon voor u vanaf 18:30 uur bij de kassa klaarliggen.

Dus… wilt u met uw vereniging naar de topper Seesing Personeel Orion tegen Advisie/SSS komen laat het weten, voor woensdag 19 april, via office@orionvolleybal.nl. U geeft het aantal personen op en wij leggen de kaarten voor uw klaar! U kunt contant of per pin-transactie betalen.

En…. Mocht Seesing Personeel Orion de finale weten te halen dan kunt u direct na afloop van de wedstrijd al kaarten kopen voor de beslissende finale wedstrijd op zondagmiddag 7 mei om 14.00 uur. De kaarten voor de finale kosten, ook in de voorverkoop voor niet-Orionleden, €10.00 (volwassenen) en €5,00 (jeugd)

Met vriendelijk groet

Ben Spaai | Bestuurslid Operationele Zaken
Seesing Orion Volleybal Doetinchem