U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

25 juni 2017

Beachvolleybaltoernooi op Ruurlo’s strand


Tornax Beachvolleybaltoernooi 2017

Recreatief en prestatief voor jeugd en senioren

Tornax Beachvolleybaltoernooi 2016

Op zaterdag 12 augustus organiseert Volleybalvereniging Tornax voor het derde jaar op een rij een beachvolleybaltoernooi. Dit jaar vindt het toernooi voor het eerst plaats bij Zwembad de Meene. Er zal een DJ draaien met tropische muziek, de aankleding is in stijl en iedereen is gegarandeerd van veel speeltijd en weinig wachttijd.  

Jeugd

Voor de kids tussen de 12 en 16 jaar is er een open inschrijving en zal er bij voldoende animo een jeugdtoernooi plaatsvinden in de ochtend. Daarbij zal worden gespeeld in teams van 4 personen. Mocht er onvoldoende animo zijn, dan is er de mogelijkheid voor de jeugd om in de middag bij de recreatieve klasse mee te doen.

 

Senioren

Bij de senioren wordt gespeeld in teams van 2 en 3 personen. De recreatievelingen kunnen spelen in mixteams van 3 personen waarbij er te allen tijde tenminste 1 dame in het veld dient te staan. Binnen de prestatieklasse (vanaf 1e klasse niveau) wordt 2 tegen 2 gespeeld. Het gehele toernooi vindt plaats van ±10:00 uur tot 20:30 uur. Indien er bij de jeugd voldoende inschrijvingen zijn, zal het jeugdtoernooi plaatsvinden van ±10:00 uur tot ±12:00 uur. De andere teams zullen starten tussen ±12:00 uur en ±15:00 uur.

Durf jij het aan om lekker in het zonnetje, met de voeten in het zand, potjes te beachvolleyballen? Twijfel dan niet en geef je direct op voor het Tornax Beachvolleybaltoernooi 2017. Oja… voor senioren is het inschrijftarief slechts € 15,- per team, voor de jeugd zijn de kosten € 5 per team.