U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

10 oktober 2009

Mini's 6 speelt 1e toernooi


Het was het eerste toernooi van dit seizoen. De datum was 10 oktober. En wij speelden in Eibergen.
De eerste wedstrijd moesten wij om 9 uur.

En toen moesten wij tegen D/wsv 9. En dat was heel spannend want we stonden eerst met 1-0 voor. Maar toen stond er maar 1 speler in het veld en toen stond het 1-1. Maar toen was bijna de tijd voorbij en in de laatste minuut maakte de tegenpartij een punt. De uitslag was 2-1 voor de D/wsv 9.

De tweede wedstrijd moesten wij om 9.45. En wij moesten tegen k/gemini 6. En toen stonden wij eerst met 1-0 voor. In het beging stonden wij met 1 persoon in het veld en toen werd het 2-0. Daarna kreeg de tegenpartij een punt en was het 2-1. Hierna kregen wij een punt en werd het 3-1. Maar toen moest er 1 persoon uit het veld. Toen moest er weer 1 persoon uit het veld en toen was het 3-2. Maar toen kwamen wij weer en maakten wij een punt en was de uitslag 4-2.

De derde wetstrijd moesten wij om 10.15. En toen moesten wij tegen bvc,73 4. Als eerste stond de tegenpartij voor met 1-0. En toen waren wij aan de beurt en maakten wij een punt en toen stond het 1-1. Maar toen werd het pas echt spanend want het werd 2-1 voor ons. Maar toen maakte de tegenpartij een punt en was het 2-2. En toen kreeg de tegenpartij weer een punt en was de uitslag3-2. Maar toen kwamen wij weer en wij maakten een punt en de uitslag was 3-3.

Ik vond het een leuk toernooi.

Groetjes Suzan Zieverink.