U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 augustus 2017

MIZUNO Indoor Club Tour


Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini organiseert op dinsdag 23 augustus in samenwerking met Intersport Borculo en sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen tijdens een trainingsavond. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert. Profiteer tevens van leuke kortingen tijdens deze avond.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo, het KNKV en o.a. handbalinternational Estavana Polman, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Intersport Borculo voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.


Locatie
We ontvangen je daarom graag op 23 augustus in ’t Timpke in Borculo. Het Intersport Borculo team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen. Naast indoorschoenen kunnen er ook runningschoenen getest worden voor diegenen die fit aan het nieuwe seizoen willen beginnen. Aan de hand van een foot disc wordt er dan eerst een persoonlijke voetanalyse gemaakt.
Intersport Borculo, Kerkemeijer Gemini en Mizuno hopen jou te zien op 23 augustus tussen 17:00 en 21:00 uur in ’t Timpke te Borculo.
Tot dan!