U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 oktober 2017

Tornax Heren 1 pakt punt in Groenlo


Team verliest met 3-1 van Grol

Waar vorige week spelverdeler Bas Brokking afwezig was, beschikte het team tegen Grol over een complete selectie. Twan Wullink van Jongens A ging met het team mee, omdat enkele spelers last hadden van lichte pijntjes. 

Er werd zwak aan de wedstrijd begonnen. Aan de kant van Tornax was er totaal geen overtuiging. De passing was zwak en het team kwam daardoor moeizaam aan aanvallen toe. Tevens werden er veel onnodige, persoonlijke fouten gemaakt. Doordat ook de servicedruk niet optimaal was, liet het team Grol het spel maken. De eerste twee sets werden terecht verloren: 25-16, 25-20. 

Voor de derde set werden er enkele wissels toegepast. Het team sprak af om met meer overtuiging te gaan spelen, meer risico te nemen en de druk vol bij Grol te leggen. Vanaf het eerste punt was dat te zien. Er was veel servicedruk, overtuiging in de passing en daardoor konden de heren ook aanvallend het spel maken. Zeer verdiend werd de derde set winnend afgesloten met 18-25. Het goede spel werd de 4e set doorgezet. Hoewel het lang gelijk op ging, trok het team, door enkele fouten, aan het kortste eind. 

Terecht verloren de mannen ook de tweede wedstrijd. Ondanks dat heeft Tornax inmiddels 3 punten uit twee wedstrijden. Het geeft vertrouwen dat er met vlagen goed volleybal gespeeld wordt en het team in beide wedstrijden niet weggespeeld is. Volgende week speelt Tornax Heren 1 om 17:00 uur in Winterswijk.