U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 november 2017

Heren 1 vergeet punt te pakken


De heren van Tornax moesten zaterdag aantreden tegen Alterno uit Apeldoorn. Een jonge ploeg met de nodige lengte. De eerste set bleek dat Alterno daarnaast ook over een heel behoorlijke service beschikte. Al vroeg in de wedstrijd keek Tornax tegen een behoorlijke achterstand aan. Door de knop om te draaien en geconcentreerd te gaan spelen wist Tornax toch goed in de wedstrijd terug te komen. Helaas werd de eerste set toch nipt verloren.

De 2e set ging lange tijd gelijk op. Servicedruk van beide kanten, waarbij er uiteindelijk toch te veel fouten aan de kant van Tornax werden gemaakt en Alterno aan het langste eind trok.

De 3e set liet een fanatiek Tornax zien.  Punten werden uitbundig gevierd, servicedruk lag hoog en ook de mid aanvallen begonnen te lopen. Alterno liep achter de feiten aan en het zag er naar uit dat Tornax de set binnen zou halen. Helaas werd op 24-23 het setpunt niet binnengehaald en kon Alterno toch via hun service genoeg druk zetten om ook deze set binnen te halen.

Helaas was het in de 4e set ook niet aan Tornax gegeven er met het laatste punt vandoor te gaan. Er werd goed gevolleybald en het publiek genoot, maar Alterno nam ook dit laatste punt mee. Op naar de volgende wedstrijd a.s. woensdag om 21.00u in Ruurlo. Kom de heren aanmoedigen!