U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

11 december 2017

Tornax H1 pakt punt tegen nummer twee


Tornax speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Gemini, de nummer van 2 van de competitie. Vooraf werd erop gehamerd dat er met lef gespeeld moest worden om het spel van Gemini te ontregelen. Die opdracht werd met verve uitgevoerd. Tornax speelde met veel druk. Zowel via de service als via de aanval. Hoewel Tornax een gat van 5 punten nog bijna liet vieren, werd de set terecht gewonnen met 25-23.

De tweede set kreeg een goed vervolg. Lange tijd ging het spel gelijk op, maar Tornax trok net aan het kortste eind: 22-25. De derde set was in tegenstelling tot de eerste twee sets niet goed. Al snel stond Tornax met 1-10 achter. Na een wissel en een time-out, werd het spel goed opgepakt. Ondanks een flinke eindsprint kwam Tornax net tekort: 22-25. In de vierde set was vervolgens het verzet gebroken en verloor Tornax de set en daarmee de wedstrijd: 17-25.

Ondanks het verlies, kan Tornax tevreden zijn met het behaalde punt en vertoonde spel. Het team begint steeds beter te draaien en dat biedt perspectief voor de tweede seizoenshelft. Voor 2017 zit het erop. Zaterdag 13 januari spelen de mannen om 16:00 thuis tegen Wivoc.