U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 januari 2018

Tornax pakt net geen punten tegen Wivoc


Twee keer in een week speelden de mannen van Tornax tegen Wivoc uit Winterswijk. Afgelopen dinsdag werd in de beker met 3-1 verloren. In de competitie dus een nieuwe kans. Vooraf was duidelijk dat het een pittige wedstrijd zou worden. Wivoc is een goede ploeg en speelt samen met Orion om de titel in de promotieklasse.

Er werd, net als dinsdag, fanatiek aan de wedstrijd begonnen. Tornax wist meteen vanaf de start een gat te slaan. Er werd goed verdedigd en flink druk uitgeoefend met goede aanvallen en opslagen. Ondanks dat kwam Wivoc terug en trok net aan het langste eind met: 22-25.

De tweede en derde set vertoonden ongeveer hetzelfde verloop. Wivoc had een sterke aanvaller in de ploeg die over de blokkering van Tornax heen sloeg. Hier kreeg het team maar moeilijk vat op. Ook de tweede en derde set gingen nipt verloren: 23-25 en 20-25. In de vierde set werd er doorgewisseld en stond er een andere formatie in het veld. Na een flinke achterstand, werd dit aan het eind nog redelijk rechtgetrokken. Met 13-25 werd er verloren.

Al met al heeft Tornax flink weerstand kunnen bieden tegen de mogelijke kampioen in de promotieklasse. Ook Wivoc gaf aan dat Tornax flinke stappen heeft gemaakt de afgelopen maanden. Dat biedt hoopt voor de komende weken, waarin Tornax belangrijke wedstrijden speelt tegen VIOS Eefde en WSV.